Miloš Milanović, poverenik MO Levosoje OO SNS Bujanovac: O poslednjoj šansiBUJANOVAC, 6. novembar 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – Miloš Milanović, poverenik MO Levosoje Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bujanovcu, govori o poslednjoj šansi opstanka na ovim prostorima.

OVO JE NAŠA POSLEDNJA ŠANSA

– Naša opština lici na košnicu oslabljenih pčela u kojoj je nastao grabež. Grabi se i odlazi što dalje, kao da će u opštini Bujanovac da se pojavi kuga! Svi mi, koji živimo u opštini Bujanovac, tvrdimo da su loši uslovi za život u našoj opštini i tražimo pomoć od Aleksandra Vučića, a ni jednog trenutka i ni jednim gestom nismo pokazali njemu da želimo da ostanemo na ovim prostorima. Veliki broj srba prodaje svoja imanja i odlazi u veće gradove.

Na lokalu se podržavaju političke opcije sa kojima smo imali lošu prošlost, nemamo nikakvu sadašnjost, a plašim se da pomislim kakva bi nam bila budućnost, jer još četiri godine sivila našu opštinu vodi u propast. Zato se nadam da ćemo budućnost graditi uz Aleksandra Vučića.Mišljenja sam da je krajnje vreme da pokažemo predsedniku Vučiću da želimo da ostanemo na našim dedovinama, a to ćemo da uradimo tako što ćemo za početak da podržimo listu koju podržava predsednik Vučić na lokalu, kao sto su to uradili u Medveđi, Trgovištu, Vladičinom Hanu i u celoj Srbiji. Kada na lokalu dođe Srpska napredna stranka, kao vladajuća, onda ce sigurno doći do saradnje između lokalne i republičke vlasti, a sa tom saradnjom doći će i državne, a kasnije i privatne investicije. Država bi u tom smislu mogla da pomogne  pokretanje Klanice i Feldspata. Pokretanjem Klanice, osim sto bi se uposlilo nekoliko desetina radnika, pokrenula bi se poljoprivreda tj. tov junadi, jagnjadi i svinja. Na ovaj način Klanica bi u kombinaciji sa poljoprivrednim zadrugama, bila pun pogodak. Hranu za tov bi preko zadruge nabavljali po jeftinijim cenama, a imali bi sigurnu prodaju. Što se Feldspata tiče, u razgovoru sa stručnom službom Feldspata dobio sam informacije da ova firma ima rudu, od koje moze da se izradi proizvod koji je trenutno tražen na našem tržištu i najveću potrebu za tim proizvodom ima Alfa plam Vranje.


Finansijsku isplativost ovih projekata može da proceni država, ali što se tiče opstanka stanovništva biće mnogo, mnogo isplatljivije, što mislim da trenutno to treba da nam bude i cilj, a u tome će nam bez sumnje pomoći predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što trenutno pomaže svim ugroženim opštinama. Postoji i mogućnost za povećanje radnih mesta u već postojećim firmama uz pomoć države, tako što bi se povećao kapacitet proizvodnje, odnosno kapacitet usluga kroz razne moduse, što bi dovelo do otvaranja novih radnih mesta. Nama ovde bez predsednika Vučića budućnosti nema. Svako od nas, ko voli svoj rodni kraj i ko želi da ostane ovde, daće glas za listu Aleksandra Vučića. Iskoristimo poslednju šansu i pokažimo predsedniku Vučiću da želimo da živimo i očuvamo naše dedovine, a to ćemo da uradimo tako što ćemo dati glas za listu koju podržava predsednik Aleksandar Vučić na lokalu – istakao je Miloš. 

Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *