Nenad Mitrović u SO Bujanovac sa novim fotografijama Saše Arsića i zahtevom za podnošenje izveštaja direktorke Doma zdravlja u Bujanovcu



BUJANOVAC, 31. decembar 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL) Na jučerašnjoj održanoj sednici Skupštine opštine Bujanovac, predlog za proširenje dnevnog reda koji je podnela Srpska napredna stranka Bujanovac odnosi se na izveštaj direktora Doma zdravlja Bujanovac, vezano za fotografiju Saše Arsića sa oružjem u ruci, koja je napravljena u prostorijama Doma zdravlja.



Nenad Mitrović, šef Odborničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje“ i predsednik OO SNS Bujanovac, rekao je da je direktorka Doma zdravlja trebala da podnese izveštaj o spornoj fotografiji. Međutim, ni na jučerašnjoj sednici izveštaj nije podnet, odnosno tačka nije uvrštena u dnevni red.

Imali smo prilike da na jučerašnjoj sednici vidimo da je šef Odborničke grupe, Mitrović koji je i predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bujanovcu, pokazao nove fotografije Saše Arsića sa oružjem, za koje po njegovim saznanjima Saša Arsić nema dozvolu i traži da što pre stigne izveštaj direktorke, s obzirom da pojedinci poput Saše Arsića koji je i član Opštinskog veća i glavni medicinski tehničar u službi hitne mediciske pomoći, mogu vrlo lako da destabilizuju političku i bezbedonosnu situaciju u opštini Bujanovac.





Juče je bila i treća po redu sednica SO Bujanovac od kako je podnet zahtev za proširenje dnevnog reda. Ali i na toj sednici nismo uspeli da dobijemo izveštaj direktora Doma zdravlja. Na sednici od strane skupštinske većine nije usvojen predlog da se dnevni red proširi sa ovom tačkom.





Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL  i OO SNS Bujanovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *