6 Super Ideja za Nezaboravno Momačko Veče

momacko vece

Ako ste ikad pogledali bilo koji Američki film, onda znate na kakve žurke se misli kad se kaže momačko veče. Naravno, ništa bez alkohola, opijanja, kockanja, striperki, i drugih žena sumnjivog morala. 

Međutim, momačke večeri imaju malo dublju simboliku od toga kako su predstavljene u holivudskim filmovima. Momačke večeri služe kao simbol prekretnice u životu svih muškaraca koji se opraštaju od slobodnog života i uplovljavaju u bračne vode. Na zapadu, ove vrste proslava se slave od davnina. Kod nas, momačke večeri su relativno novi razlog za slavlje.

Za organizaciju momačke večeri je uglavnom zadužen kum, iako ovo nije striktno pravilo. Ponekad je i sam mladoženja zadužen za okupljanje muške ekipe. 

Ako zanemarimo sve klišee, momačko veče ne mora da izgleda onako kakvim ga na zapadu predstavljaju. Postoji tona ideja koja vam može pomoći da organizujete najbolje momačko veče za vas i vašu ekipu. Pa evo nekih predloga koji vam mogu pomoći.

Rafting avantura

Ako ste ljubitelji avanture i adrenalinskih sportova, vaše momačko veče ne mora da bude veče, nego uzbudljiva rafting avantura. Verovali ili ne, ova vrsta momačkih zabava postaje sve popularnija. Okupite ekipu, i uživajte u raftingu na divljoj reci. 

Nakon adrenalinskog dana provedenog na reci, možete sa ekipom otići na piće i nastaviti sa proslavom.

Paintball momačko veče

Nastavljamo u stilu adrenalin sportova, zabave i uzbuđenja. Ako više volite malo prijateljskog nadmetanja, možete organizovati vaše momačko veče u paintball centru. 

Pozovite sve prijatelje i napravite dva tima, čak postoji i mogućnost da čitav jedan tim ima samo jednog protivnik – mladoženju! Naravno mladoženja će imati na raspolaganju neograničenu municiju.

Paintball avantura je trenutno jedan od najpopularnijih ideja za momačko veče, tako da ne možete pogrešiti ako ovako odlučite da iznenadite budućeg mladoženju!

Momačko veče u kazinu

Još jedna pomalo neobična ideja za proslavu momačke večeri – provod u kazinu. Ako volite da se kockate i kladite, a Las Vegas ili Monako deluju pomalo daleko, nema problema. 

Neke od najluđih momačkih večeri su upravo one organizovane u domaćim kazinima i slot klubovima kao što je MerkurXtip. Takođe imate i opciju da odigrate neku igru na online kazinu i osvojite neka pare možda baš za organizaciju ove proslave.

Otkrijte koliko vas sreća prati, pa čak i ako gubite, znajte da ste i dalje najveći srećnik jer se za par dana ženite!

Momačko veče na splavu ili u klubu

Nema ništa loše čak i da volite malo tradicionalnije vrste momačkih večeri. Ako ne znate šta drugo, ili ako ste u stisci s vremenom, uvek možete organizovati proslavu na splavu ili u klubu.

Muzika, piće i društvo, šta vam više treba za dobar provod. Možete rezervisati separe u nekom od najpopularnijih splavova u Beogradu. Fenomenalan provod je garantovan!

Momačko veče u strip/noćnom klubu

Naravno da ne možemo pričati o idejama za nezaboravno momačko veče a da ne spomenemo neki od egzotičnih strip ili noćnih klubova. Možda baš vi želite da organizujete vašem drugu najkliše moguće momačko veče u istoriji, što da ne?

Istražite koji noćni klub vam nudi najbolji provod i rezervišite i organizujte momačko veče na vreme. Lepe devojke, piće i muzika – sve što vam treba da ispratite druga u nove životne pohode.

Roštiljanje za momačko veče

Kako vam zvuči da provedete ceo jedan dan ili čak vikend u prirodi, pijući i roštiljajući? Takvo momačko veče ili bolje reći momački dan, se može organizovati ili na nečijoj vikendici ili možete ići na kampovanje. 

Od skoro je postalo veoma popularno iznajmljivanje vikendica na Fruškoj Gori, pa u krajnjem slučaju vam i to ostaje kao jedna od opcija. Sami organizujte momačko veče po vašoj meri i ne zaboravite da uvrstite i neke zabavne igre poput alkoholnog ruleta, pogodi pivo, pivskog ping-ponga ili nešto slično. 

Ideja za nezaboravno momačko veče nikad dosta, ali ako nastavimo sa nabrajanjem teško ćete uspeti da se odlučite. Zato, vi koji organizujte momačko veče, razmislite šta bi se mladoženji najviše svidelo i onda krenite sa organizacijom najluđe momačke večeri ikada!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *