Ako je muškarcu stalo do vas, ove stvari neće uraditi

Pažnja i ljubav se mogu pokazati na različite načine, ali postoje 5 stvari koje muškarac nikada neće uraditi ako je iskreno zaljubljen:

Ignorisanje poruka

Jako je jednostavno – zaljubljeni muškarac će želeti da odgovori što pre, a onaj koji nije preterano zainteresovan će poruku ignorisati jer mu je potpuno svejedno što ga čekate.

Insistiranje na prostoru

Muškarci kojima treba prostor jer se osećaju kao da se u vezi guše nisu nužno loši – ali definitivno nisu ni zaljubljeni.

Kritike na svakom koraku

Muškarac koji je zaljubljen u vas će proučavati sve stvari koje vas čine posebnom i pokušati da ih zavoli. Onaj koji nije zaljubljen će pokušati da vas menja, prenosi srećna žena.

Dopisivanje s drugim devojkama

Muškarci često uživaju u komunikaciji s drugim devojkama čak i kad su u vezi, jer se zbog toga osećaju poželjnijima. Ali muškarac koji je stvarno zaljubljen neće imati potrebu da bude poželjan nekoj drugoj ženi.

Njegovi prioriteti

Ako su mu prioriteti posao, hobiji ili prijatelji, a vi mu nikad niste na prvom mestu, definitivno nije stvarno zaljubljen. Da jeste, ne bi mu palo na pamet da vas stavi na drugo mesto.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *