Asfaltirana ulica Ćirila i Metodija


Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je ulicu Ćirila i Metodija u kojoj se izvode završni radovi na asfaltiranju.

Prema njegovim rečima nadležne gradske službe unazad četiri i po godine rešavale su imovinske i sve ostale probleme vezane za ovu ulicu.

Nakon svih procedura koje su veoma komplikovane, mogli smo da krenemo u izradu projektno – tehničke dokumentacije kako bismo dobili građevinsku dozvolu. Reč je saobraćajnici koja se nalazi u naselju Gornji Asambair, dužine 179 metara, a širine 10,5 metara, zajedno sa trotoarima. Ukupna vrednost ove investicije je 6.605.604,00 sa PDV’, istakao je gradonačelnik Milenković.

On je dodao da se sa realizacijom asfaltiranja ulica u gradu počelo čim su vremenski uslovi to dozvolili.

I tokom proteklog vikenda mašine su radile i završen je deo ulice Hristijana Karpoša, a u narednih nekoliko dana nastavićemo istim tempom. Naime, radiće se u naselju Rudina i to deo Kajmakčalanske ulice, kao i ulica Franše D’Eepare gde je, takođe, bilo puno problema koje smo rešili, tako da će se i te ulice uskoro asfaltirati”, rekao je gradonačelnik Milenković.

Foto: Vranje.org.rs

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *