Nova filmska ostvarenja narednih dana se prikazuju u vranjskom bioskopu

U Vranjskom bioskopu danas i naredna dva dana, 24 i 25. novembra, naši sugrađani mogu pogledati film ,,Božiji čovek’ u režiji Jelene Popović. Reč je o drami koja govori o životu Svetog Nektarija Eginskog iz Grčke, koji je bio neprestano proganjan za života. Čoveku kome je vera u Boga tokom celog života bila najbolja odbrana. Naznačeno je na sajtu Grada Vranja.

Već 26,27 i 28 novembra ljubitelji filma mogu pogledati novo filmsko ostvarenje Srđana Dragojevića pod nazivom “Nebesa”. Film se emuituje u dva termina dnevno, od 18 i 21 sat. Reč je o crnoj komediji inspirisanoj trima pričama francuskog pisaca Marcel-a Aime-a. Svetsku premijeru je doživeo na festivalu u Lokarnu. ,,Nebesa” su film koji postavlja brojna pitanja, ali ne nudi jednoznačne odgovore, već ostavlja gledaocu slobodu da o njima razmišlja. Goran Navojec, Ksenija Marinković, Radoslav Rale Milenković, Miloš Samolov, Nela Mihajlović, Nikola Pejaković, Srđan Žika Todorović, Miloš Timotijević, Ana Mandić, samo su neka od brojnih glumačkih imena koja “nose” ovaj film.

Za vikend, 27. i 28. novembra, od 12 sati je film za decu ,,Enkanto magični svet’’. Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto. Karte za kompletan bioskopski repertoar mogu se kupiti na biletarnici Pozorišta ,,Bora Stanković’’.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *