BOSILEGRAD DRUGI NA FESTIVALU „SRBIJA U RITMU EVROPE“

Foto: Sajt opštine Bosilegrad

Mladi talenti iz Bosilegrada Dobri Milanov, Sanja Vladimirov, Aleksandra Dojčinov, Anđela Zaharijev, Tanja Ivanov, Vladislava Petrunov, Anđela Stojnev, Aleksa Stojnev, Andrija Ivanov i Kristina Jovev osvojili su drugo mesto na najvećem dečijem muzičkom takmičenju u Srbiji – „Srbija u ritmu Evrope“, koje se održalo 22. Juna u hali “Vlade Divac“ u Vrnjačkoj Banji.

Vokalni solista Dobri Milanov i njegova devetočlana ekipa, predstavljajući Grčku sa izvanrednom koreografijom i izvođenjem pesme „Opa “ Georgiosa Alekosa, osvojili su 42 poena, čiji je nastup u prepunoj dvorani publika propratila ovacijama, uz direktan prenos Prve srpske televizije.

Ovo je ogroman uspeh za predstavnike Bosilegrada u jakoj konkurenciji 24 opštne i grada učesnika, imajući u vidu da su osvojili isti broj poena sa predstavnicima grada Vranja, ovogodišnjim pobednicima takmičenja.

Foto: Sajt opštine Bosilegrad

Međutim, prema propozicijima takmičenja, ako dva grada imaju isti broj poena, bolji plasman zauzima grad koji je dobio više poena od grada domaćina.

Projekat je podržala opština Bosilegrad, a takmičenju su prisustvovali predsednik opštine Vladimir Zaharijev i pomoćnik predsednika, Stefan Stojkov, koordinator projekta.

Izvor: Sajt opštine Bosilegrad

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *