BOSILEGRAD: projekat “Predškolska zajednica učenja”

Opština Bosilegrad

PU “Dečija radost” uključena je u projekat “Predškolske zajednice učenja”, koji je pokrenut kao podrška radu predškolskim ustanovama sa roditeljima da daljinu, uz pomoć lokalne samouprave.

Centar za interaktivnu pedagogiju ( CIP ) u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i uz podršku UNICEF-a, kreirao je 3 brošure za roditelje. Brošure sadrže sažete pristupe temama kojima se bave – predloge zajedničkih aktivnosti dece i roditelja.

Ovo je veoma važno za sve roditelje, a posebno za one čija deca ne pohađaju vrtić, rekla je vaspitač i kordinator ovog projekta, Tanja Stoimenov. Ona poziva sve roditelje koji imaju decu predškolskog uzrasta, da pogledaju ove brošure i popune upitnik.

Brošure se nalaze na linku: https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Ffile%2Fd%2F1JYeaEbwSN0twtSsTJfCTBHUkf-xcW4Y2%2Fview%3Ffbclid%3DIwAR3g2jTvclx536wyYRrCGmYRhFNYugnqRms_JV2JiNY4HZCDTWJNmpy0iP8&h=AT0wg8KB0si-oAEqiawfiNQISCOQhqKdA4HKlgMwrHMF6cSVBkhWK8nJXq7rfROz6hTrX3zTszyJl8OZdiv8y-2FuVj38YDZbXe4nJpYWGsyozJehdwRiS3CzfVLJFRzdUzqwZwb60sIriTj_jjG

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *