Čitaj brže, pamti lakše – Škola intelektualnih veština po prolećnom popustuČitaj brže, uči lakše. Položi ispite „iz prve“.

DA LI…

… lako zaboravite ono što ste upravo pročitali ili pokušali da zapamtite?    

… vam se često desi da tokom čitanja odlutate ili da izgubite “nit” u sred lekcije, tako da morate da se vratite na početak i tražite izgubljeni smisao?   

… često izgubite fokus baš kada bi trebalo da “zapnete”?

ILI…

…  jednostavno imate previše informacija, naročito u vreme polaganja ispita ili spremanja kolokvijuma?

Ne “kažnjavajte” sebe, jer sve ovo NIJE VAŠA KRIVICA!

Vreme je da prestanete da lupate glavom o zid. Ne očekujte da ćete da postignete više upotrebom starih strategija, koje vam i do sada nisu donosile rezultate. 

Jednostavno, u školama u koje ste išli nisu vas naučili KAKO da učite! Imali su zahteve ŠTA treba da znate ali vas nisu obučili i KAKO to da ostvarite. 

Dobre vesti su da MOŽETE DA NAUČITE KAKO DA UČITE i to daleko efikasnije, lakše i brže. Druga stvar je da NIKADA NIJE KASNO da savladate ove veštine. 

One će vam biti potrebne tek nakon okončanja studija kako biste bili konkurentni i mogli daleko brže i lakše da se obrazujete u svetu promena.

Možete odmah da počnete da učite koristeći MOĆNE proverene metode da izgradite samopouzdanje, dobijete BOLJE OCENE i da POLOŽITE VIŠE ISPITA učeći brže sa manje napora nego do sada.

MI MOŽEMO DA VAM POKAŽEMO KAKO.

Proteklih 20 godina učimo studente i profesionalce iz cele jugoistočne Evrope kako da uče lakše i kako da napreduju brže.

Preko 30,000 studenata je ove tehnike naučilo i danas ih koriste. Više stotina doktora nauka, lekara, inžinjera, konsultanata i drugih intelektualaca širom sveta danas upotrebljavaju naše tehnike. 

Vi sada možete da naučite sve ove veštine, da podignete sposobnost učenja na viši nivo i da primenjujući naučene tehnike ovladate i položite bilo koji ispit.  

Treniraćemo zajedno 20 dana da biste dobili neophodne alate koje možete da primenite i olašate sebi učenje.    

Vežbaćemo ključne i proverene stvari – čitanje, pamćenje, organizaciju i prevenciju zaboravljanja.

Nećemo gubiti vreme sa detaljma – već ćemo direktno raditi na temama koje mogu istog dana da vam pomognu da učite bolje i lakše.

Tokom trajanja prolećne akcije uzmi sve treninge sa neograničenim trajanjem i treniraj za 60 umesto za 100 €

Registrujte se na sledećem linku i olakšajte sebi učenje:

https://www.intelektualnevestine.rs/studenti2020.html

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *