Da li će srpski odbornici učestvovati na narednoj sednici lokalnog parlamenta u Bujanovcu?BUJANOVAC, 14. novembar 2021. (PČINJSKI 017 – PORTAL) –  Narodni poslanik i šef Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bujanovcu Nenad Mitrović je za portal Pčinjski 017 rekao da misli da će svealbanska koalicija potrajati do kraja mandata.

-Ne verujem da Albanci neće imati većinu za održavanje sednice Skupštine koja se očekuje tokom naredne nedelje i ne verujem u spekulacije da “kao” navodno nemaju većinu. Smatram da će svealbanska koalicija potrajati do kraja mandata.

Nas Srbe ne interesuju njihove međustranačke svađe i podele oko političkog plena niti to da li će na narednoj sednici Skupštine opštine imati kvorum za rad ili ne. Mi držimo stav da ne učestvujemo u radu lokalnog parlamenta i tako će biti i za narednu sednicu.

Nedavno sam imao i sastanak sa predstavnikom liste oko SPS-a dr Stojančom Arsićem i smatram da je čovek u ozbiljnim godinama i da će zadržati svoj stav da ne učestvuje u radu sednica lokalnog parlamenta. Takođe, isto mišljenje delim i sa strankama koje se nalaze na listi sa Socijalističkom partijom Srbije. Srpska napredna stranka i naši koalicioni partneri ostaju pri dosadašnjem stavu – naglasio je poslanik Mitrović.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *