Dečji festival ,,Vreme radosti” u nedelju u Vranju

Prema usvojenom i najavljenom Programu Organizacionog odbora, u nedelju, 15. maja, u Gradskom parku biće održan Dečji festival ,,Vreme radosti”.

Ova manifestacija za najmlađe će trajati u periodu od 11 do 19 časova.

Program počinje u 11 sati pozdravnim obraćanjem gradonačelnika. Nakon toga, predviđene su interaktivne predstave dece Predškolske ustanove ,,Naše dete, muzički, scenski i folklorni nastupi učenika osnovnih škola, dečja lutkarska predstava pozorišta ,,Bora Stanković”, nastupi hora Muzičke škole ,,Stevan Mokranjac” i plesnog kluba ,,Feniks”, naznačeno je na gradskom sajtu.

U 17 sati planiran je koncert lokalnih izvođača Aleksandre Arsić i Vladimira Stošića, a od 18 h koncert vokalne solistkinje Marije Marić Marković -,,Mari Mari”.

Takođe, planirano je i učešće, kostimiranih animatora, a za najmlađe će biti postavljen dvorac na naduvavanje i punktovi sa različitim sadržajima.

Na sportskim terenima Gimnazije biće postavljeni štandovi vojske, policije, hitne pomoći i Crvenog krsta.

U susret festivalu, u subotu, 14. maja, od 16 sati u Gradskom parku biće postavljen dvorac na naduvavanje, tako da najmlađi mogu da uživaju u igri i pre zvaničnog otvaranja manifestacije.

Organizatori festivala su Grad Vranje, Turistička organizacija i Predškolska ustanova ,,Naše dete”.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *