Dečji festival ,,Vreme radosti“ počinje sutra

U Gradskom parku sutra počinje Dečji festival ,,Vreme radosti“.

Na programu od 11 sati je radionica ,,Deca-deci“ u organizaciji Škole animiranog filma.

Zatim, od 12 sati i 30 minuta predviđen je scenski nastup ,,Negde tu iza duge“ , učenika OŠ ,,Radoje Domanović.

Mališani će biti u prilici i da pogledaju predstavu ,,Tri praseta“ u izvođenju Pozorišta ,,Bora Stanković“, od 13 sati.

Posle predstave predviđen je nastup plesne grupe ,,Feniks“.

U nedelju, 21.maja, drugog dana festivala od 11 sati planirana je likovna radionica ,,Kreativni atelje“ KOC-a. U nastavku programa, slede scenski nastupi učenika osnovnih škola ,,Branko Radičević, ,,Dositej Obradović“ i ,,Kralj Petar Prvi Oslobodilac”.

Od 12 sati biće održan koncert za decu u izvođenju Vladimira Stošića i Aleksandre Arsić, a nakon toga sledi javni čas zdravlja.

Trećeg dana, u ponedeljak, 22. maja, od 11 sati, predviđena je pozdravna reč gradonačelnika Vranja dr Slobodana Milenkovića.

Slede nastupi hora Muzičke škole ,,Stevan Mokranjac“ i KUD ,,Sevdah“. U terminu od 11 do 14 sati sati planirana je avantura park u organizaciji PU ,,Naše dete“. Likovna kolonija JU ,,Narodni univerzitet“ počinje od 12 sati, a nakon toga slede nastupi učenika osnovnih škola ,,Vuk Karadžić“ , ,,Radoje Domanović“, ,,Svetozar Marković“, ,,J.J. Zmaj“i ,,1. maj“ Vrtogoš.

Od 17 sati, na programu je interaktivna predstava ,, Porodični razgovori“ PU ,,Naše dete“. Sat kasnije, planiran je koncert za decu u izvođenju Leontine i Tijane Dapčević.

Tokom trajanja manifestacije, u Gradskom parku će biti postavljen dvorac za decu i angažovani kostimirani animatori, organizovane karaoke i školice sporta. Takođe, biće postavljene izložbe opreme i vozila pripadnika policije, vatrogasno-spasičke jedinice i hitne pomoći.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *