Ljubisavljević: Gospodine Halili, podnesite ostavku! Nemojte da nas lažete više!

BUJANOVAC, 25. jun 2021. (PČINJSKI 017 – PORTAL) Dejan Ljubisavljević, predsednik MO SNS Rakovac, potpredsednik Saveta MZ Rakovac, i Odbornik SNS-a u SO Bujanovac, i dalje ne vidi nikakvo poboljšanje u životu građana Bujanovca. Da li samo on ne primećuje ili je stvarno tako? 

Kultni domaći film “Maratonci trče počasni krug” nema ko nije gledao. U njemu ima jedan deo, kada se Bili Piton ( Zoran Radmilović ) obraća Topalovićima: “U januaru ste rekli lova u aprilu. Od tog obećanja prošlo je godinu dana, nemojte da me lažete više!”

Tako je i nama gospodin Halili, u julu rekao voda u avgustu. I od tog obećanja prošlo je godinu dana, objasnio je Dejan Ljubisavljević.

Gospodine Halili, nijedan problem niste rešili a već ste godinu dana na funkciji direktora JKP Komunalac. Nedopustivo je da Rakovac, kao ni jedno mesto u opštini Bujanovac, na plus 40 stepeni nema vodu, izjavio je Ljubisavljević.

Uz sve to deponija, čija večna vatra gori duže i od olimpijskog plamena, valjda da nam osvetli magloviti put kroz koji nas sve u Bujanovcu, i Srbe i Albance i Rome, vodi tzv. “svealbanska” koalicija. A dokle će nas dovesti, videćemo, zaključio je Dejan Ljubisavljević.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *