Grad Vranje raspisao javni poziv za finansiranje usluga u oblasti socijalne zaštiteCilj Javnog poziva je poboljšanje i podsticaj novih pristupa u realizaciji socijalne politike/socijalne zaštite i posebna briga prema starim licima, deci sa invaliditetom, invalidnim odraslim i starim licima.

Javni poziv je upućen: prihvatilištu za žrtve porodičnog nasilja, prihvatilištu za odrasla i stara lica, pomoć u kući za stara lica. lični pratilac za decu sa invaliditetom, dnevni boravak za decu sa invaliditetom.

Za finansiranje ili sufinasiranje već uspostavljenih ili pokretanje novih usluga socijalne zaštite na teritoriji grada Vranja iz budzeta će biti izdvojeno za 2021.godinu 6.077.900,00 dinara.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja Javnog poziva, i to od 17.05.2021 .godine zaključno sa 24.05.2021.godine.

Prijave se podnose u štampanoj formi, isključivo na prijavnom formularu, koji je sastavni deo ovog Javnog poziva, odnosno konkursne dokumentacije, koja se nalazi na veb-sajtu grada Vranja.

Period za realizaciju projekta je do 31.12.2021.godine.

Projekat podržao grad Vranje. Stavovi izneti u podržano medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *