Grad Vranje raspisao Javni poziv za učešće u finansiranju programa obuke

Na osnovu Odluke o izmeni odluke o usvajanju Lokalnog akcionog plana zapošljavanja grada Vranja za 2021.godinu i Zaključka Gradskog veća, Grad Vranje raspisao je Javni poziv za učešće u finansiranju programa obuke na zahtev poslodavca u 2021. godini. 

Program obuke na zahtev poslodavca podrazumeva učešće u finansiranju programa obuke radi sticanja znanja i veština potrebnih za obavljanje poslova na konkretnom radnom mestu, na zahtev poslodavca koji pripada privatnom sektoru, a za nezaposlena lica na evidenciji NSZ filijala Vranje, obaveštava sajt grada Vranja. 

Za realizaciju obuke Grad Vranje poslodavcu na osnovu zahteva može da isplati:

  • mesečnu novčanu naknadu po nezaposlenom polazniku obuke (nezaposlenom licu), u ukupnom bruto iznosu od 14.000,00 dinara
  • sredstva na ime  troškova prevoza za dolazak i odlazak na mesto obuke po  polazniku obuke (nezaposlenom licu) na mesečnom nivou

Poslodavac je u obavezi da na ime prenetih sredstava Grada Vranja za realizaciju programa obuke, isplaćuje licu na obuci utvrđenu neto naknadu, vrši obračun i uplatu pripadajućih poreza i doprinosa u skladu sa zakonom, i isplaćuje licu na obuci, utvrđena sredstva na ime  troškova prevoza po  polazniku obuke (nezaposlenom licu) na mesečnom nivou.

Zahtev za učešće u programu (sa potrebnom pratećom dokumentacijom) podnosi se Gradu Vranju, sa naznakom „Prijava za učešće u programu obuke na zahtev poslodavca u 2021.godini“, na propisanom obrascu koji se može preuzeti sa sajta WWW.VRANJE.ORG.RS ili klikom na link ispod teksta.

https://www.vranje.org.rs/dokumenti/sr/2_18133_Zahtev_za_ucesce_u_programu_obuke_na_zahtev_poslodavca.docx

https://www.vranje.org.rs/dokumenti/sr/1_18133_______.docx

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *