Gradsko veće usvojilo Programe poslovanja i Finansijske planove gradskih javnih preduzeća i ustanova

Danas su na 68. sednici Gradskog veća u Vranju usvojeni Programi poslovanja sa Finansijskim planovima poslovanja za 2022. godinu javnih preduzeća, „Komrad“, „Novi dom“, „Vodovod“, „Parking servis“, „Uprava Banje“ i Zdravstvene ustanove „Apoteka Vranje“. Naznačeno je na sajtu Grada Vranja.

Usvojeni su i Programi poslovanja i programi rada sa Finansijskim planovima poslovanja za 2022. godinu javnih ustanova Centar za socijalni rad, Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, Pozorište „Bora Stanković“, Narodni muzej, Istorijski arhiv „31. januar“, Narodni univerzitet, Škola animiranog filma, Javna biblioteka „Bora Stanković“, Turistička organizacija Grada Vranja, Kulturno – obrazovni centar Vranje i Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima u svojini grada – Sportski objekti Vranje. 

Na sednici je usvojena i Konačna rang lista o nagrađivanju najboljih studenata.

Na konkurs je pristiglo 49 prijava i sve su bile validne. Tridesetroje studenata sa prosekom od 9.51 do 10 dobiće po 30.000, a šesnaestoro sa prosekom od 9.25 do 9.50, po 20.000 dinara, saopštila je gradska većnica Danijela Milosavljević.

Na sednici Veća usvojena je i Odluka o dodeli sredstava za finansiranje, odnosno sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije. Konkurisalo je pet udruženja građana i ona će dobiti ukupno 700.000 dinara za realizaciju projektnih aktivnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *