HAPŠENJE POLICIJSKOG INSPEKTORA U VRANJU: Na veštačenju pet telefona

INSPEKTOR vranjske policije Saša Stojiljković (40) u čijoj je porodičnoj kući u okolini Preševa pronađen 21 kilogram marihuane, u sredu se branio ćutanjem u Višem javnom tužilaštvu u Vranju. Njemu je sudija za prethodni postupak, na predlog nadležnog tužioca, odredio pritvor do 30 dana.

Pored droge, tokom pretresa objekata koje koristi ovaj pripadnik odeljenja kriminalističke policije, pronađeno je i pet mobilnih telefona, koji su poslati na veštačenje i analizu. Za neke od njih sumnja se da su „specijali“, a za ove aparate zainteresovalo se i Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu.

Veterinarska Stanica Bujanovac

Inače, tokom istrage, koju je vodio Sektor unutrašnje kontrole MUP Srbije sa Stojiljkovićevim kolegama iz Uprave kriminalističke policije, otkrivene su i bliske veze ovog inspektora sa ljudima iz kriminalnog miljea. Reč je o Dejanu Nikoliću, zvanom Kantar, i Milošu Milovanoviću.

Njih dvojica, prema operativnim podacima policije, deo su većeg narko-ganga iz Vranja. Postoje indicije da se bave drogom u međunarodnim razmerama. Prvi je preživeo i „sačekušu“, a drugi se sklonio iz Srbije kada je sa zaplenjenom tonom kokaina u Rumuniji, povezan njegov najbliži saradnik.

Stojiljković, važi za policajca koji je relativno brzo napredovao. Njegove kolege su uglavnom bile iznenađene zbog hapšenja. Završio je policijsku akademiju, a posle izvesnog vremena postavljen je za komandira stanice u Preševu. Ubrzo je počeo da radi u Upravi kriminalističke policije, odeljenje u Vranju.

Važio je za uzornog policajca, kasnije i inspektora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *