Humanost na delu- „Fondacija Novak Đoković“ darovala paketiće


Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika u organizaciji „Novak Đoković fondacije“ u centru Vranja održana je akcija podele novogodišnjih paketića deci PU,,Naše dete” iz osetljivih društvenih grupa. U ime gradskog rukovodstva događaju su prisustvovali zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Nenad Đorđević.

Ovom prilikom, zamenica gradonačelnika izrazila je veliku zahvalnost i zadovoljstvo zbog održavanje ove aktivnosti u gradu.

,,Svaki vid podrške je dobrodošao, a ovaj namenjen deci je za svaku pohvalu. Drago mi je što je i naš grad uvršten od strane „Novak Đoković fondacije“ za realizaciju ovog projekta, jer osmesi na licima mališana govore više od bilo kojih reči. U ime gradskog rukovodstva zahvaljujem se predstavnicima fondacije na ovoj donaciji”, rekla je Zorica Jović.

Nacionalna direktorka „Novak Đoković fondacije“ Maja Kremić, naglasila je da je ceo tim fondacije danas u Vranju i da su na ovaj način, uprkos teškoj godini, želeli da obraduju decu širom Srbije.

,,Projektom će biti obuhvaćeno oko 300 dece koja će dobiti paketiće, a realizovaće se u 12 gradova u Srbiji. Radujemo se što ćemo provesti vreme sa decom i usrećiti ih”, dodala je direktorka fondacije.

U akciji u Vranju podeljen je 31 novogodišnji paketić, a sa mališanima se družila Jelena Đoković.

Projekat podržao grad Vranje. Stavovi izneti u podržano medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *