IMATE FB MESSENGER? Upišite OVAJ KOD u chat i gledajte čudo!

Verovatno ste i sami proveli sate i sate, ili još uvek to radite, igrajući Farmwille i Candy Crush igre na Facebooku. No, jeste li znali da se u Messenger aplikaciji krije nova igra koja bi vas mogla zainteresovati?


Naime, svi korisnici Facebooka mogu se oprobati u partiji šaha, pritom igrajući protiv nekog od Facebook prijatelja, koristeći Messenger aplikaciju. Istina, grafika možda nije najbolja, no jasno se razlikuju polja i figure, a to je najbitnije kod šaha.

Nema potrebe za instaliranjem bilo kakvih dodataka, za početak je dovoljno izabrati protivnika kome pošaljete poruku sadržaja “@fbchess play”. Nakon toga će se na ekranu pojaviti šahovska tabla i nadmudrivanje može početi.

SPONZOR OBJAVE

Veterinarska Stanica Bujanovac

Za pomeranje neke figure potrebno je ukucati slovo i odgovarajući broj na tabli gdje želite pomeriti figuru. Svaka figura ima svoj simbol (na primjer “p” za pešaka), pa ako želite pomeriti pešaka na polje F3 utipkajte “fbchess Pf3”.

Ako su vam potrebna bilo kakva pojašnjenja ukucajte “fbchess help”.

U slučaju da vam je tabla unutar prozora premala i želite je povećati klinite na podešavanja i odaberite “See full conversation” opciju.


Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL

Piše: Nenad Tasić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *