INTERVJU: Jevica Trajković, odbornica u SO Bujanovac

Foto: Pčinjski 017 – PORTAL 

BUJANOVAC, 14. jul 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL) Odbornica u SO Bujanovac Jevica Trajković, ispred koalicije „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“,   govori o problemu parkiranja u gradu.

“ U sklopu programa stranačkih aktivnosti OO SNS Bujanovac i razgovora sa građanima koristim priliku da i na ovaj način iznesem probleme i pozovem nadležne da u okviru svojih nadležnosti preduzmu odgovarajuće aktivnosti.

Opšte je poznato da grad kuburi sa manjkom parking mesta. To nam svedoče svakodnevne slike parkiranih vozila na trotoarima, pešačkim prelazima, ispred kafića i dr.

Foto: Pčinjski 017 – PORTAL 

Porastom broja automobila saobraćaj je sve gušći u gradu, što donosi brojne muke svim učesnicima u saobraćaju. Iz tih razloga pešaci, a pogotovo roditelji sa bebama u kolicima, kao i stara lica su u opasnosti jer je njihovo kretanje trotoarima onemogućeno.

I pored nekoliko akcija nadležnih, građanima u pojedinim delovima grada potpuno je onemogućeno bezbedno kretanje,  što nam govori da grad i pored uloženih napora još uvek nije u stanju da reši problem parkiranja.

Automobili jesu stvarnost i neophodna potreba ne tako malog broja ljudi, ali  u interesu građana i svih učesnika u saobraćaju neophodno je postojanje svesti razumevanja i razvijanja saobraćajne kulture,  kao i primena više metoda i sredstava u cilju rešavanja ovog gorućeg problema “, naglašava Jevica Trajković.

Piše: Nenad Tasić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *