INTERVJU: Miloš Milanović, poverenik MO Levosoje OO SNS Bujanovac

Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL 

BUJANOVAC, 5. septembar 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – U okviru stranačkih aktivnosti razgovora sa građanima, poverenik MO Levosoje Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bujanovcu Miloš Milanović, govori o razlozima svog političkog opredeljenja.

NEMAMO PRAVO NA JOŠ JEDNU GREŠKU

–Politička scena u Srbiji je u poslednjih trideset godina bila raznolika i sa velikim brojem političkih stranaka. 

Imao sam svojih političkih oscilacija, ali kako Dostojevski kaže ,,samo lud čovek ne menja svoje mišljenje“. Za političko utočište sam odabrao Srpsku naprednu stranku. Gledajući gradove po Srbiji, u razgovoru sa prijateljima, drugarima koje sam upoznao dok sam bio na studijama iz različitih krajeva Srbije, zaključio sam da su u svakom gradu otvorene fabrike koje zapošljavaju omladinu koja je budućnost tog mesta, a takođe sam zapazio i da je lokalna vlast iz redova vladajuće koalicije na republičkom nivou. Shvatio sam da bi se republička vlast manifestovala na lokalu potrebno je da na lokalu ima svoje predstavnike.

Foto: Pčinjski 017 – PORTAL   

Ne mislim da republička vlast bira ljude na lokalu sa kojima ce da sarađuje, već da ne postoji povratna sprega između republičke i lokalne vlasti kada nema svoje predstavnike. Kao što je slučaj u našoj opštini, jer naša lokalna vlast želi spregu u jednom smeru Beograd-Bujanovac, a ne i obrnuto. Poznato je da bi se otvorila neka fabrika, nije sve na republici , već je više od 60 procenata obaveza lokalne samouprave.  Zvaničnu politiku na našem lokalu vodi neprincipijalna koalicija, gde stranke sa manjim brojem odbornika predstavljaju srpsku zajednicu. Da bi osetili boljitak i došlo do otvaranja fabrika, koje će da spreče odlazak stanovništva i napuštanje naših dedovina u potrazi za boljim životom, potrebno je da budemo uz listu koju podržava Aleksandar Vučić na lokalu – rekao je Milanović. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *