INTERVJU: NEBOJŠA MILOSAVLJEVIĆ, kandidat na izbornoj listi ,,ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“, za lokalne izbore u opštini Bujanovac

Foto: Pčinjski 017 – PORTAL 

Za razvoj i pomoć države uglavnom su presudni projekti koje lokalna samouprava nudi, ali i da bi saradnja na projektima ključnim za našu lokalnu sredinu, poput velikih infrastrukturnih radova i otvaranja fabrika, mogla biti mnogo bolja od strane opštine Bujanovac.

BUJANOVAC, 12. jun 2020. (PČINJSKI 017 – PORTAL) –  Nebojša Milosavljević je rođen 1970. godine i živi u Kuštici. Radi u Sportskom centru „Mladost“ u Bujanovcu. Bio je dogogodišnji član Glavnog odbora sindikata ,,Nezavisnost“ u Beogradu, od 2008. do 2016. godine odbornik, dok je od 2016. član opštinskog veća opštine Bujanovac. Kandidat je za odbornika isped Konzervativne stranke na izbornoj listi „ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“, na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 21. jun.

Gospodine Milosavljeviću, koji su vaši motivi da budete kandidat na listi za lokalne izbore u opštini Bujanovac?

-Moji glavni motivi da se kandidujem za mesto odbornika u Skupštini opštine Bujanovac su da se izborimo za bolji život građana kraja u kome živimo. Zatim što više investicija i otvaranje novih radnih mesta. 

Ukoliko dobijete poverenje građana, šta bi uradili za kraj u kome živite?

-U kraju iz kog dolazim postoji dosta problema sa vodom. Predložio bih nastavak izgradnje bunara i založio bih se za završetak vodovodne mreže za selo Brnjare i Buštranje, popravku i izgradnju lokalnih puteva, kao i za postavljanje uličnih rasveta u Kuštici, Trejaku, Baraljevcu i Sejacu. 

Foto: Pčinjski 017 – PORTAL

Koji su vaši planovi, odnosno ideje za razvoj opštine Bujanovac i na koji način ćete ih ostvariti?

-Prioriteti su nam da što veći broj mladih ostane u Bujanovcu, tu radi i stvaraju porodice. Ostvarićemo ih tako što ćemo imati više investicija i povećanje broja radnih mesta. Zatim veći standard, a sam tim i bolji život u Bujanovcu.

Koliko je bitna uloga lokalne samouprave u smislu stvaranja boljeg ambijenta za sve građane opštine Bujanovac?

-Uloga lokalne samouprave je veoma bitna i mogu slobodno reći da nisam zadovoljan njenim dosadašnjim radom. Ona ima veliki uticaj na život svih stanovnika opštine Bujanovac, ali bez povezivanja rebubličke i lokalne vlasti budućnost Bujanovca nije baš svetla. Saradnja između lokalne i republičke vlasti bi opštinu Bujanovac dovela u mnogo bolji položaj, a samim tim dolaskom Nenada Mitrovića na nekoj čelnoj poziciji bio bi dobitak za građane opštine Bujanovac. 

Da li Vam ste čini da se često u lokalnom mediju napadaju pojedini funkcioneri Srpske napredne stranke iz Bujanovca?

-Osuđujem svaki napad na funkcionere Srpske napredne stranke i bilo koje druge stranke. 

Šta bi poručili građanima opštine Bujanovac vezano za lokalne izbore 21. juna? 

-Građanima bih poručio da izađu na izbore, jer se ćutanjem ili bojkotom ništa ne rešava. Pozvao bih birače da 21. juna iskiriste svoje biračko pravo, zaokruže redni broj 2 i time glasaju za lokalnu izbornu listu ,,ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“, jer drugi namaju alternativu osim nas. Kandidati na našoj listi su većinom visoko obrazovani ljudi, pa samim tim i jako iskusni. Sa timom koji čine Nenad Mitrović, Boban Pavlović, Miodrag Milković i svi drugi, ukoliko dobijemo podršku građana, mislim da Bujanovac čeka svetla budućnost. 

Foto: Pčinjski 017 – PORTAL

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *