Ipak je istina da je Saša Arsić fotografisan sa oružjem ispred svog radnog mesta

Saša Arsić sa puškomitraljezom, foto: FB profil Nenad Mitrović

BUJANOVAC, 24. januar 2021. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – Postavlja se pitanje da li je privatna krivična tužba Saše Arsića protiv Narodnog poslanika Nenada Mitrovića imala za cilj da utvrdi da li je narodni poslanik izvršio fotomontažu fotografije, ili je cilj bio da uruši biračko telo i izborni rezultat Srpske napredne stranke, s obzirom da je Nenad Mitrović bio kandidat za republičkog narodnog poslanika i prvi na odborničkoj listi za lokalne izbore u opštini Bujanovac?

Foto: FB profil Nenad Mitrović

Uzimajuči u obzir činjenicu da je Saša Arsić sam povukao tužbu, s obzirom da u postupku nije mogao da dokaže krivično delo za koje se tereti Narodni poslanik Nenad Mitrović, stiče se utisak da je za cilj imao da uruši ugled Nenada Mitrovića na izbornim listama na kojima se nalazio.

Srpska napredna stranka je na lokalnim izborima u opštini Bujanovac dobila 10 mandata ili oko 5 000 glasova, dok je lista koju je predvodio otac od Saše Arsića, a koju je Saša Arsić podržao, osvojila je 3 mandata ili oko 1 600 glasova.

Nameće se i pitanje hoće li Saša Arsić snositi odgovornost zato što se sa oružjem u ruci, sa puškomitraljezom slikao na svom radnom mestu ispred prostorija Hitne pomoći u dvorištu bujanovačkog Doma zdravlja?

Redakcija našeg portala je nekoliko puta pokušala da stupi u kontakt sa poslanikom u Narodnoj skupštini Nenadom Mitrovićem, da bi čuli njegov komentar na presudu, ali se nažalost nije javio.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *