Javni poziv „Unapredi poslovanje preduzeća“

Razvojni program EU PRO održao je u Vranju info sesiju kako bi zainteresovanim organizacijama za podršku poslovanju predstavio javni poziv za projekte koji treba da doprinesu konkurentnosti i održivosti poslovanja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionu Šumadije i zapadne Srbije i Južne i istočne Srbije.

Medju opštinama koje učestvuju u programu je i opština Bujanovac.

Foto: Pčinjski 017

Evropska unija će putem poziva „Unapredi poslovanje preduzeća“ sa ukupno 600.000 evra podržati projekte koji će pomoći da preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća unaprede proizvodne procese i kvalitet proizvoda i usluga kao i da uvedu relevantne standarde i sprovedu aktivnosti usmerene ka širenju na nova tržišta, rekla je Olivera Kostić menadžerka projekta.

Javni poziv na kome pravo učešća imaju regionalne razvojne agencije, biznis inkubatori, naučno-tehnološki parkovi, klasteri, poslovna udruženja, privredne komore, kao i istraživačke i visokoškolske ustanove sa teritorije koju pokriva EU PRO program, otvoren je do 10. jula 2019. godine.

Foto: Pčinjski 017

Aktivnosti na terenu ovog trogodišnjeg programa, koji je počeo u januaru 2018. godine sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u saradnji sa Vladom Srbije.

Piše: Nenad Tasić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *