Juniorske rukometne reprezentacije Srbije i Hrvatske igraju u Vranju

U okviru majske EHF nedelje nacionalnih timova muška juniorska reprezentacija Srbije odigraće dvomeč sa vršnjacima iz Hrvatske. Ovi susreti biće odigrani u Vranju, a prvi od dva duela zakazan je za 10. maj od 18.00 časova.

Grad Vranje omogućio je neverovatne uslove i publika može da očekuje pravi rukometni spektakl, naglasio je selektor Đorđe Todorović.

„Ovim putem uputio bih veliku zahvalnost gradskom rukovodstvu i RK „Vranje 1957“ zbog organizacije priprema. U Sportskoj hali u Vranju očekujemo veliki broj istinskih ljubitelja rukometa koji bezrezervno daju podršku našoj reprezentaciji. Važno je napomenuti da će obe reprezentacije nastupiti u najjačim sastavima gde iz perspektive naše selekcije moram da naglasim da se momci uvek odazivaju pozivu i da imaju besprekoran odnos prema državnom grbu. Moji saradnici i ja uživamo da radimo sa ovim momcima i izuzetno se radujemo predstojećem okupljanju”, istakao je selektor.

Todorović je dodao i da ih očekuju četiri dana uigravanja na treninzima, a zatim odmeravanje snaga sa izvrsnom reprezentacijom Hrvatske. Hrvati su kao što je poznato, poslednje Svetsko prvenstvo završili sa bronzanim odličjem, tako da će i na predstojećem Evropskom šampionatu konkurisati za medalje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *