Karakteristike muškarca pogodnog za dugu vezu ili brak

Iako je opšte poznato da većina žena pada na „loše“ momke, samo se vrlo hrabrim, ili vrlo ludim preporučuje da se odluče da sa nekim od njih imaju nešto više od prolazne avanture. Uprkos činjenici da pored „lošeg“ momka nikada nije dosadno, zabave i adrenalina ima u izobilju, veza sa njim je ipak riskantna. Ukoliko ima na umu ozbiljnu i zdravu vezu, ili brak, svaka iole pametna žena bi se trebala odlučiti za muškarca koji će joj pružiti sigurnost i učiniti da se oseća kao priceza. Neosporno je da svaka žena ima različito viđenje muškarca koji bi po njoj bio idealan za vezu koja može da se kruniše brakom, ali ipak postoje neke osobine koje ukazuju na to da je muškarac odličan kandidat za brak.

Neko kome su porodične vrednosti jako bitne i kome je porodica na prvom mestu će verovatno biti bolji suprug od nekog ko nikada nije kući. Svakoj ženi je potreban muškarac koji je porodičan tip. Koji će se brinuti o domaćinstvu, koji će se truditi da nabavi sve što je potrebno, koji će obraćati pažnju na njene potrebe i koji će većinu svog slobodnog vremena provoditi sa porodicom.

U današnje vreme, kada se od žene očekuje da bude i domaćica i uspešna na poslu, jako je bitno da pored sebe ima muškarca koji će joj pružati pomoć i podršku u svemu što radi. Muškarac koji neće dopustiti da gleda kako se njegova žena, koja je već umorna od posla, „ubija“ od kućnih poslova ,već će zasući rukave i priskočiti u pomoć je, svakako, dobar partner. Bitno je i da sasluša, podrži i razume njene poslovne planove i probleme.

Nebitno da li je u vezi/braku ili ne, svaka osoba ima život i izvan te zajednice. Tako i svaka žena treba da ima vremena i prostora za sebe, za svoje prijatelje i za svoje hobije. Muškarac koji je siguran u sebe, koji zdravo razmišlja i koji nema problema sa ljubomorom je toga svestan. Poštuje potrebe i granice i nije mu problem ukoliko žena dođe kasno s posla, ode da se vidi sa prijateljima, ili poželi da se osami u sobi da bi čitala knjigu.

Ako već rešite da se pored nekog „skrasite“, nije naodmet da taj neko bude finansijski stabilan. Postoji stara izreka: „Kad glad zakuca na vrata, ljubav izlazi kroz prozor“. Ovde se, naravno, ne misli da ima sav novac ovog sveta, ali je poželjno da ima bar neki izvor prihoda. Vanbračne zajednice i brakovi jako teško uspevaju ukoliko je sav teret samo na jednoj osobi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *