Ljubav na 3.650 metara nadmorske visine: Zbog korone par se vjenčao na vrhu planinePsihijatrica Monifa S. Seawell iz Sjedinjenih Američkih Država zbog koronavirusa odlučila je svoje venčanje upriličiti na vrhu planine bez gostiju i svedoka. Na ovo životno putovanje poveli su samo fotografa koji je ovekovečio njihov najsrećniji dan u životu. Fotografije je podelila na svom Twitter profilu i one su ubrzo postale hit na društvenim mrežama. 

“Nemojte nam zameriti što smo se venčali u vreme koronavirusa. Na venčanju smo bili samo mi i to na 3.650 metara nadmorske visine. Krenuli smo planinariti u četiri ujutro na minus jedan stepen, a na vrhu smo rekli da”, napisala je pored fotografija. 

Kako joj ne bi bilo hladno Seawel je ispod venčanice nosila debele termo helanke, a umesto elegantnih cipela nosila je gojzerice i debele čarape, a preko venčanice nosila je bundu od veštačkog krzna. 

“Mislim da mi nije bilo hladno zato što sam bila pod adrenalinom i što sam bila jako srećna što sam se udala za svog najboljeg prijatelja na najlepšoj lokaciji koju sam ikada videla”, napisala je.

Dodala je da su se venčali u Coloradu, gde vam za venčanje nisu potrebni ni matičar ni svedoci.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *