Ljubisavljević: Vučić je najbolji izbor!

Izborna skupština Srpske napredne stranke biće održana od 21. do 23. oktobra u Beogradu, gde će izabrani delegati birati najviše organe stranke, kao i predsednika SNS-a. Iako je Izvršni odbor SNS najavio da će doći do podmlađivanja stranke novim i mlađim licima, za Dejana Ljubisavljevića, predsednika MO Rakovac, odbornika SNS-a  u skupštini opštine Bujanovac i jednog od delegata ispred Opštinskog odbora Bujanovac, ne postoji dilema:

– Apsolutno sam siguran da jedini mogući kandidat za predsednika Sprske napredne stranke treba da bude Aleksandar Vučić. Naravno da su u stranci uvek dobrodošla mlada lica i sveža krv, koja će dati jednu novu dozu pozitivnih promena, ali još uvek niko od nas nema energiju kakvu ima predsednik Vučić –  istakao je Dejan  Ljubisavljević.

U proteklih pet godina naša stranka je izrasla u možda i najozbiljniju političku organizaciju u Evropi, kako po broju članova, tako i po stranačkoj infrastrukturi.

–  Ono što je možda i najveći doprinos Vučića jačanju stranke i sve većem poverenju koju SNS dobija od naroda, jeste to da gotovo svakodnevno insistira da svaki funkcioner stranke mora biti deo naroda, jer ga je taj isti narod i postavio na to mesto. To znači da se mora stalno razgovarati sa građanima, bez obzira da li su članovi naše stranke ili ne, saslušati njihovo mišljenje i naći način da im se, ukoliko je to potrebno pomogne –  objašnjava Ljubisavljević.

–  Samo takvim pristupom, takvom voljom i entuzijazmom kakvu ima Aleksandar Vučić, SNS će Srbiju nastaviti da vodi dobrim pravcem kojim se kreće, a to je da budemo moderna evropska zemlja u kojoj žive njeni ponosni građani –  podvukao je na kraju Dejan Ljubisavljević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *