Lokalna samouprava poziva Vranjance da predlože projekte koji su važni za razvoj grada

Koji projekti su važni za razvoj grada i potencijalne investicije moći će da predlažu Vranjanci i na taj način direktno učestvuju u uređenje svog grada, saopštavaju na sajtu Grada. Vranjanci svoje predloge, koji se odnose na uređenje ullica, zelenih površina, trgova, opremanja škola, organizovanje kulturnih i sportskih sadržaja, obnovu određenog objekta ili izgradnju novog, kao i predloge vezane za privredu i poljoprivredu ili neku novu ideju, mogu predložiti do kraja meseca.

Vranje će do 20. oktobra biti deo godišnjeg evropskog događaja “Evropska nedelja lokalne demokratije”, a time što i građani mogu da predlažu, kako se navodi, stvaraju se mogućnosti za identifikaciju problema i razvoj društvene zajednice.

Sa navedenim ENLD aktivnostima dodatno se oblikuju i iskazuju potrebe građana, naročito mladih. Tako da, zajedno sa njima, možemo da razvijemo preciznije odgovore koji se tiču svih građana, čime će se povećati svest o značaju učešća u demokratskim procesima lokalne zajednice – kaže koordinator Milan Zdravković.

Zainteresovani Vranjanci svoje predloge mogu da šalju na mejl kzm.vranje@gmail.com ili na adresu Kancelarije za mlade u Ulici 29. novembra br. 1.

Sve dodatne informacije mogu dobiti na telefon 060/ 6161833 i 017/427083.

Projektni obrazac možete pogledati ovde.

Izvor: Južne Vesti

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *