Mališani PPP OŠ „Branko Radičević“ dobili paketiće


Zahvaljujići dobrim ljudima velikog srca mališani koji pohađaju PPP dobili su paketiće za Novu godinu.

„Kako su se približavali dani Novoj godini, tražili smo pomoć za Novogodišnje paketiće ali uzalud smo trošili vreme. Pisali smo većem broju humanitarnih organizacija ali nažalost niko se nije odazvao kako bi pomogao romskoj deci u Bujanovcu, gde u okviru OŠ „Branko Radičević“ pohađaju više od 70-oro dece pripremni predškolski program“, kaže vaspitač Suki Demirović koji tu radi.

„Kada smo već počeli da gubimo i poslednju nadu, stigle su najlepše moguće vesti za mališane. Javila se organizacija IDC iz Beograda koja želi da pomogne i donira cipelice za decu. Narednog dana, dobijam povratnu informaciju od jednog estradnog umetnika, za koga mogu da kažem da je veliki humanitarac i čovek velikog srca, a koji je hteo ovoga puta da ostane anoniman. U pitanju je 70 paketića u vrednosti od 46.400 dinara“, rekao je Demirović.

„Ovom prilikom želim da se zahvalim našim donatorima, u ime dece, roditelja, vaspitača i direktora škole. Ujedno čestitam svima Novu godinu i novogodišnje praznike, da ih provedu i miru i veselju“, naglasio je vaspitač.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *