Maloj Ani vraćen osmeh na lice: SRBI ZA SRBE počeli izgradnju nove kuće Janjićima u Bujanovcu

Pčinjski 017 Portal | 17.07.2021. – Nakon velike Božićne akcije humanitarne organizacije Srbi za Srbe, prikupljena su sredstva za izgradnju kuće porodici Janjić u Bujanovcu, uz pomoć divnih, humanih ljudi, brojnih institucija i firmi koje su učestvovale u doniranju.

Mala Ana je željno iščekivala početak radova, koji je bio najavljivan pre Vaskrsa, ali je zbog obezbeđivanja potrebnih dokumenata za rad, odložen za mesec jul. Radovi su konačno počeli, a mala Ana ne krije sreću svojim blagodarnim osmehom.

Isplaniran je građevinski rad čitave kuće, završnih eksterijernih radova, ali i sređivanje enterijera, tako da će cela porodica dobiti potpuno nove uslove za život. Ana će dobiti svoju sobu i svoj mir.

Očekuje se da će završetak radova biti za najmanje mesec dana, rekli su članovi porodice za naš portal i zahvalili se svim dobrim ljudima koji su donirali novac, slali poruke, jer njima to puno znači. Zahvalni su organizaciji Srbi za Srbe koja je održala svoju reč, kao i inicijatorima čitavog procesa pomoći.

Piše: Anđela Dukadinović

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *