Mesečni horoskop: 01.07. – 01.08.


21.12. do 20.01.

JARAC

LJUBAV:
– Vaši poznanici ili prijatelji će vas pozivati na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Jarci u vezama će biti opušteni i bezbrižni. Gotovo je sigurno da ćete ovih dana preterivati u emotivnim pitanjima. Na svaku sitnicu bićete preosetljivi. Takođe biste mogli potrošiti nešto više novca kako bi impresionirali osobu do koje vam je stalo.

KARIJERA:
– Na dnevni red dolaze zaostaci. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba ćete postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova merila poslovanja.

ZDRAVLJE I SAVET: Više vremena provodite u prirodi.


20.01. do 20.02.

VODOLIJA

LJUBAV:
– Većinu idućih dana Vodolije će se potruditi ispunjavati svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi deo nedelje donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske. Napokon ćete naći prave reči kojima ćete poboljšati odnos između sebe i voljene osobe. Samci se uspešno udvaraju. Neko od članova vaše bliže familije će zahtevati vašu pažnju. Potrudite se da mu budete pri ruci.

KARIJERA:
– Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko radi, verovatno će i dalje raditi posvećeno, a neki će menjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržaće uz osmijeh i šale.

ZDRAVLJE I SAVET: Počnite sa zdravom hranom i vežbama.


20.02. do 20.03.

RIBE

LJUBAV:
– Svako malo dolazićete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se. Najbolje ćete se osećati u vlastitom domu i društvu drage vam osobe. Većini Riba ovih se dana neće izlaziti. Uživanja u društvu voljene osobe uspešno ćete spajati s gurmanskim uživanjem.

KARIJERA:
– Najradije biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme za pokazivanje svih aduta. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar istrpeli i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE I SAVET: Godiće vam odmor i  opuštanje.


21.03. do 21.04.

OVAN

LJUBAV:
– Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali ohrabriće vas da organizujete odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Ovnovi koji su još sami na putu sreću ljubav. Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe.

KARIJERA:
– Vaši nadređeni ovih bi dana mogli odigrati važnu ulogu u vašem napredovanju. Verovatno će odlučivati o nečem što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

ZDRAVLJE I SAVET: Obratite pažnju na stomačne tegobe.


21.04. do 20.05.

BIK

LJUBAV:
– Ako ste još sami, bićete preduzimljivi i aktivni u traženju svoje srodne duše. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Bikovi koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu sa predlozima punim aktivnosti i dinamike. Većina vas biće sklona pričati bajke, dok će realna situacija biti drugačija. Ne dramite ako vas neko spusti na zemlju. Koliko god se vi budete trudili poboljšati svoj privatni život, ljubav će vam svako malo izmicati iz ruku.

KARIJERA:
– Kako mesec bude odmicao, postajaće sve jasnije da vi imate sposobnosti i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati saradnje.

ZDRAVLJE I SAVET: Vreme je da se konačno posvetite zdravijoj hrani.


21.05 do 21.06.

BLIZANCI

LJUBAV:
– Činiće vam se kao da nije pravo vreme za ljubav. Bićete u pravu, ali i ovi dani mogu doneti nešto od razvoja ako definišete svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredsredite na sebe i provedite malu unutrašnju proveru. Preispitajte se malo dublje. Dok će vam partner predlagati razne opcije kako provesti slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će duvati i na hladno i u svakoj sitnici videti razlog za brigu. Treba vam opuštanja i veselja.

KARIJERA:
– Kako mesec bude odmicao, sve ćete više želeti predah ili čak poći na godišnji odmor. Blizanci koji to ne mogu, verovatno će se morati angažovati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo živcirati.

ZDRAVLJE I SAVET: Tokom jula zaista ćete biti dobrog zdravlja.


22.06. do 22.07.

RAK

LJUBAV:
– Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite. Kod vas će se ovih dana javiti poriv za slobodom, pa će Rakovi u vezama imati potrebu malo se osamiti ili ići u veća društva. Neki među vama će se osećati nadahnuti za male ludosti koje oživljavaju kako vas, tako i drugu stranu.

KARIJERA:
– Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

ZDRAVLJE I SAVET: Poteškoće tokom meseca mogla bi vam stvarati zubobolja.


23.07. do 22.08.

LAV

LJUBAV:
– Verovatno ćete se osećati tupo i nezainteresovano za neka značajnija ljubavna preduzimanja. Rezultat je to zasićenja svakodnevnicom i potrebe za akcijom koje nema. Lavovi koji su u dužim vezama neka održavaju solidan status quo. Nemojte srljati u nečiji zagrljaj samo zato što niste našli nikog boljeg. Zdravije je biti i sam, nego s nekim na silu. Šta god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor ipak deliti osmijeh. Sve će kasnije doći na svoje mjesto.

KARIJERA:
– Pred Lavovima su nešto zahtevniji poslovni dani u kojim će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, setite se svega onog što ste dosad postigli i s punim pravom se prezentujte.

ZDRAVLJE I SAVET: Više odmarajte.


23.08. do 23.09.

DEVICA

LJUBAV:
– U vašim ličnim odnosima vladaće ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se negde mora izaći ili nešto nekom dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija. Ne analizirajte previše. Mnogi će ovih dana biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je netipično za njih, zanemariće realnost. Ali biće im lepo. Udvaraćete se osobi s kojom radite, a sve bi to moglo biti na rubu dobrog ukusa. Bolje da se povučete.

KARIJERA:
– Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put.

ZDRAVLJE I SAVET: Šetnje će vam dobro doći da održite kondiciju.


24.09. do 23.10.

VAGA

LJUBAV:
– Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro. Shvatićete da nemate gde i da treba prihvatiti stanje kakvo jeste. Biće to zrela odluka s kojom se treba nositi. Vage koje još traže srodnu dušu, neka izađu bez obzira na sve. Bolje je biti među ljudima i malo popričati.

KARIJERA:
– Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz vlastite kuhinje ili sobe. Neki će ove uticaje iskoristiti da prave kućne radove, pa će nakon posla poći kući gde će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu biće u drugom planu.

ZDRAVLJE I SAVET: Potrebno vam je više sna.


24.10. do 22.11.

ŠKORPIJA

LJUBAV:
– Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđeni i doživljeni kao kod vas ovih dana. Neko će vas iritirati, ali nećete se dati isfrustrirati. Setićete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi. Izgledno je druženje s pomalo mističnim ljudima ili na neobičnom mestu. Biće vam zanimljivo. Naći ćete način da zadržite nečije poverenje, ali će vas to u isto vreme i obavezati. Računajte s tim.

KARIJERA:
– Sarađivaćete sa svima oko sebe i to vrlo produktivno. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve s kojima rade. Učiniće to temeljno, pa ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE I SAVET: Tokom meseca naglašena je osjetljivost na promene vremena.


23.11. do 21.12.

STRELAC

LJUBAV:
– Pozitivno zrači vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate. Naklonost druge strane, učiniće vam ove dane ugodnim. Strelci koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola. Biće zanimljivo. Uspećete se opustiti od malih ljubavnih briga. Vratićete vedrinu u svoje lične odnose. Vaš ljubavni život nastaviće se razvijati na vrlo lep način. To će vas motivisati na još više aktivnosti.

KARIJERA:
– Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na kreativnosti. To je nešto što Strelci naprosto obožavaju, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Izgaraćete, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte ignorisati probavne smetnje.


Piše: NENAD TASIĆ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *