Milionski auditorijum uz novu seriju “Tajna vinove loze”Serija se od 23. januara emitovaje na prvom programu Radio-televizije Srbije i to svakog dana od 20 sati. U pitanju je intrigantna priča koja kroz 36 epizoda prati zamršene sudbine i dramatičnu borbu dve vinogradarske porodice, pa je priča fokusirana na bogatog tajkuna Vuka Tomovića sa Palića i Veru Smiljanić, samohranu majku dvojice sinova iz Negotinske krajine.

Foto: Promo

Porodica uspešnog poslovnog čoveka, Vuka krije mnoge tajne, a Vera živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Vukova ćerka, Anja, završila je enologiju u Parizu. Vraća se u svoj rodni kraj s namerom da preuzme na sebe vođenje ozbiljnog porodičnog biznisa. Anjino obrazovanje i tehnologije preuzete sa Zapada sudaraju se sa navikama i tradicijom u ovdašnjem uzgajanju vina. Svi oni žive pod velom tajni, laži, prećutkivanja, suza, poljubaca i udaraca, a njihovi životi, spletom okolnosti, postaju duboko povezani. Ova saga šalje poruku da nema porodice bez tajne, ali i da je u vinu istina.

Serija je snimljena u produkciji kompanija „Telekom Srbija“ i „Metro productions“. Generalni direktor kompanije „Telekom Srbija” Vladimir Lučić rekao je da novom serijom nastavljaju proizvodnju najkvalitetnijih domaćih serija.

Kompanija „Telekom Srbija” je uspela da se pozicionira kao vodeći producent TV sadržaja u regionu i da se na toj poziciji uspešno održi. Sve naše serije do sada su imale jako uspešan prijem kod publike i verujem da će tako biti i sada i da ćemo zajedno nastaviti da uživamo u talentu i kreativnosti domaćih glumaca i autora, istakao je Lučić i dodao da će nas nova serija uvesti u svet porodičnih intriga i međusobno povezanih sudbina.

Scenario ove intimne sage obavijene tajnama pisala je Mirjana Bobić Mojsilović, dok režiju potpisuju Marko Manojlović, Ana Marija Rosi, Kosta Đorđević i Dejan Karaklajić koji je ujedno i izvršni producent serije.

Serija „Tajne vinove loze” je porodična drama namenjena širokom auditorijumu. Ovo je srpska saga o dve vinogradarske porodice, sa severa i istoka Srbije. Priča je o vinu, ljubavi, tajnama iz prošlosti, novcu, prevarama i svemu onome što čini svakodnevan život, rekao je izvršni producent i jedan od reditelja serije Dejan Karaklajić i dodao da je bilo predivno sarađivati sa izuzetnom glumačkom ekipom koju je činilo više od 120 glumaca, istakavši da se nada da će i gledaoci jednako uživati gledajući seriju, kao što su oni dok su je snimali.

U seriji pored Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, igraju i Anita Mančić, Nebojša Milovanović, Milica Zarić, Dara Džokić, Miodrag Krivokapić, Vanja Nenadić, Luka Grbić, Marko Vasiljević, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Petrović, Milutin Milošević i drugi. Muziku za seriju napisao je Zoran Simjanović, a naslovnu numeru izvele su devojke iz muzičkog sastava Frajle.

Foto: Promo

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da ćemo Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića i na malim ekranima gledati u ulozi supružnika. Naime, ovaj glumački par se prvi put i pred kamera našao u ulozi muža i žene u seriji „Ranjeni orao“. U toj seriji Sloboda je igrala Anđelku Bojanić, koja se najpre udaje, a vrlo brzo i razvodi od Tome Đurovića, kojeg je tumačio Vojin. Njih dvoje supružnike su igrali i u RTS-ovoj seriji „Nemanjići – rađanje kraljevine“, u kojoj je Vojin tumačio Stefana Prvovenčanog, a Sloboda njegovu poslednju ženu – mletačku princezu Anu Dondolo.

Poznati glumački par upoznao se još na snimanju filma „Zona Zamfirova“, kada je Sloboda još uvek studirala glumu i tada dobila priliku za prvu veliku ulogu, pa je u tom filmu igrala sluškinju Vasku, a Vojin se našao u glavnoj ulozi Maneta kujundžije. Kadrove su delili i u filmovima „Pljačka trećeg rajha“ i „Santa Maria della Salute“, kao i u seriji „Nepobedivo srce“.

Njihova romansa započela je 2004. godine, a venčali su se nekoliko godina kasnije u tajnosti. Brak su potom krunisali bliznakinjama Verom i Milom. U jednom od intervjua koji je dao za magazin „Bazar“ glumac Vojin Ćetković je rekao da misli da je za svaku vezu važno da postoje dva, tri nivoa komunikacije.

I taj emotivni, i taj oko naše porodice, a mi imamo i taj neki poslovni, tako da nama nikad nije dosadno. Nikad se nije desilo da nemamo o čemu da pričamo. Mislim da je to jako značajno. Najbitnije je da smo zadovoljni svojim poslom i sobom u tom poslu. Kad je neko nezadovoljan i neispunjen, onda je onom drugom jako teško, izjavio je u intervjuu za „Bazar“ popularni glumac.

Sloboda je jednom prilikom za medije izjavila da voli da radi sa suprugom, jer su zbog posla često zadvojeni, pa na zajedničkom projektu imaju priliku da budu zajedno. Istakla je i da nikome nije jednostavno da održi brak, te da je potrebno ulaganje, strpljenje i razumevanje.


Imam tu sreću da je Vojin stariji od mene deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i strpljiviji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, a kamoli u braku – rekla je Sloboda Mićalović u jednom od intervjua za magazin „Stori“.

Kako je dodala, naš brak je stabilan, nimalo nije dosadan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim i da je drugačije, bilo bi mi dosadno. Ako se dve osobe nađu, kada je brak sklopljen iz ljubav i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako danas opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, ali uz razumevanje supružnika postaje mnogo lakše.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *