Mirjana Bobić Mojsilović u petak i u Vranju!

Foto: intermagazin.rs

Pčinjski okrug, Vranje, 21. avgust 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – U petak 23. avgusta poznata novinarka književnica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović održaće književno veče u Vranju povodom tradicionalne manifestacije „Dani Vranja“.

Mlada i harizmatična spisateljica vranjskoj publici će se predstaviti na Trgu Staniše Stošića od 19 časova. Posetioci će imati priliku da čuju reč više o njenim knjigama kao i o tome šta je to što ovu umetnicu inspiriše da slika, piše i stvara.

Mirjana Bobić Mojsilović je do sada objavila romane: Dnevnik srpske domaćice, Happy End, Majke mi, Bajka, Glad, Gospodin pogrešni, Traži me, Ono sve što znaš o meni, Tvoj sam, Srce moje , Azbuka mog života, Tvoj anđeo čuvar, Kratke priče Baba, Nemoj ništa da me pitaš i zbirku poezije pod nazivom Obećao si mi.

Čak dvanaest njenih naslova objavljeno je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Makedoniji, Sloveniji i Hrvatskoj. Samostalno je organizovala par izložbi slika što je dovelo do toga da postane jedan od prvih autora – samostalnih izdavača u Beogradu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *