Narodni poslanik Nenad Mitrović obišao PC Jumko u Bujanovcu

Bujanovac, 09. mart 2022. – Narodni poslanik Nenad Mitrović danas je sa svojim saradnicima obišao Profitni centar Jumka u Bujanovcu. Ova fabrika dobro posluje od samog početka, tako da su danas njeni proizvodi veoma traženi na tržištu.

Ovim povodom Mitrović je naveo:

„Obišli smo danas fabriku Jumka u Bujanovcu koja je otvorena 2018.godine. Izuzetno sam ponosan jer smo tada krenuli sa proizvodnjom u jednoj smeni sa tridesetoro radnika. Sada vidimo da ima 114 radnika. Zahvalan sam menadžmentu Jumka na odgovornosti i posvećenosti koju ulažu da sve ovo funkcioniše jer smo videli da se u ovoj fabrici proizvodi finalni proizvod, od samog početka šivenja pa do pakovanja. Dugujemo veliku zahvalnost Ministarstvu privrede i Državnom sekretaru Draganu Stevanoviću koji nam je pomogao, a posebnu zahvalnost dugujemo predsedniku Aleksandru Vučiću koji je jedini verovao u perspektive Jumka. To se pokazalo ispravnim, jer je Jumko 2013.godine bio u štrajku i totalnom „mraku“. Obilazak predsednika Vučića u to vreme je podstakao rad Jumka“.

Pored Nenada Mitrovića, izjavu za Pčinjski 017 Portal dao je i direktor Profitnog centra Jumka u Bujanovcu, Nebojša Kostić.

„Fabrika je otvorena 1. februara 2018. godine, počeli smo u jednoj smeni sa 30 radnika i već za 4 godine, danas upošljavamo 114 radnika. Očekuje se povećanje obima posla, samim tim doći će do povećanja broja radnika. Što se tiče strukture zapošljenih, ona je mešovita jer je područje Bujanovca multietničko. Trenutno se sada rade poslovi za Poštu i MUP Srbije i dogovoreni su novi poslovi. Za sve ovo dugujemo veliku zahvalnost predsedniku države Aleksandru Vučiću i Ministarstvu privrede koji su stali iza nas i verovali u naš uspeh. Trenutno je naše poslovanje stabilno i ugovaraju se novi poslovi“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *