Nedeljni horoskop od 16. do 22. aprila 2023. godine

Vagama u ovoj sedmici cveta ljubav. Strelcu se smeši uspeh na poslovnom polju. Vodolija će imati opuštenu nedelju u druženju i izlascima sa partnerom.

Ovan

Posao: Komunikativnošću i snalažljivošću oduševljavaćete nadređene, ali i ljude iz konkurentnih firmi. Zagolicaće vas nova ponuda, a na vama je da odlučite da li ste spremni za promene.

Ljubav: Sve na šta ste dugo čekali počeće da vam se ispunjava. Osamljeni Ovnovi imaju priliku da pronađu svoju srodnu dušu, a zaljubljeni će uživati u nežnostima i pažnji voljene osobe. Mogli biste da dobijete bračnu ponudu, objavite veridbu ili planirate trudnoću.

Zdravlje: Podložni ste povredama. Suzdržite se od ikakvih potencijalno opasnih radnji, a fizičku aktivnost ograničite na laganu šetnju. Ne zaboravite na dobar provod s prijateljima, čije će vas društvo energetski puniti.

Najbolji dan: 18. april

Najlošiji dan: 16. april

Bik

Posao: Koncentracija vam je odlična, snalažljivi ste i brzo reagujete u napetim situacijama. Rešićete zamršene odnose i svojim sposobnostima napredovati. Ovladaćete novim znanjima i tehnologijama.

Ljubav: Bikovi će uživati u ljubavnim osvajanjima. Predstoji vam poznanstvo koje bi brzo moglo da preraste u nešto dublje, a novu simpatiju upoznaćete među prijateljima. Vezani, otvorenim razgovorom rešićete davne nesuglasice i unaprediti ljubavni odnos.

Zdravlje: Sunce je u vašem znaku i ono je zaslužno za vašu dobru vitalnost. Izdržljivi ste i mnoge vaše tegobe su se povukle, ali imate problema s raspoloženjima, pa znate da budete drski prema ljudima.

Najbolji dan: 20. april

Najlošiji dan: 18. april

Blizanci

Posao: Blizanci, organizirajte se! Neplansko poslovanje stvoriće zbrku i uticati na manjak vremena. Saradnici neće biti susretljivi. Budite oprezni u komunikaciji – „loviće“ vas za svaku izgovorenu reč.

Ljubav: Venera u vašem znaku neke će nagnati da se preko noći vežu bračnim sponama, vere ili zaljube, a druge da ozbiljnije razmisle o ljubavnim promenama koje im se nude. Privući će vas osoba po svemu suprotna vama, ali ćete se jako dobro nadopunjavati.

Zdravlje: Čuvajte zdravlje jer alkohol, cigarete i nespavanje mogu vas i te kako oslabiti. Loše ćete se nositi sa stresom. Umesto da negativnu energiju potiskujete u sebi, istrošite je trčanjem ili vožnjom na biciklu.

Najbolji dan: 22. april

Najlošiji dan: 17. april

Rak

Posao: Rakovima će se pružiti prilika da ponove nešto u čemu se ranije nisu iskazali, možda razgovor ili putovanje. Odnosi sa saradnicima biće podsticajni, a vaša sposobnost logičkog zaključivanja nenadmašni.

Ljubav: Sumnjaćete u partnerova osećanja, iako bez razloga. Ne kvarite nepotrebno odnos koji se dobro razvija. Prihvatite poziv za izlazak i zabavu jer je na pomolu zanimljivo poznanstvo, a moguće i ljubavna veza koja će vas nadahnuti.

Zdravlje: Razvijajte samodisciplinu i počnite da se držate davno donesenih odluka o rešavanju poroka koji vam ugrožavaju zdravlje. Iscrpljuje vas Mars u vašem znaku, ali ostale planete su na vašoj strani, pa dobro podnosite stres i napore.

Najbolji dan: 16. april

Najlošiji dan: 19. april

Lav

Posao: Lavove očekuju zastoji i nejasnoće. Moraćete da uložite više koncentracije i energije da biste otklonili novčane probleme. Neke kolege razočaraće vas svojim postupcima, pa se manje oslanjajte na timski rad.

Ljubav: Neće vam biti dosadno. Burne svađe s partnerom završiće se strasnim pomirenjem, a ako ste samac, pripremite se na uzbudljive trenutke i zanimljiva poznanstva na najneobičnijim mestima. Neko se zaljubljuje u vas, u šta ćete se uskoro uveriti.

Zdravlje: Osećaćete se umorno i nervozno, pa ćete slobodno vreme najradije provoditi u samoći. Na trenutke ćete osećati potrebu za akcijom, da biste se već u sledećem povukli. Pripazite na svoje hronične tegobe!

Najbolji dan: 18. april

Najlošiji dan: 21. april

Devica

Posao: Iskoristite svoje potencijale za pomake – sada vam je taj put olakšan. Poslovanje s inostranstvom ili udaljenim mestima će Devicama doneti dobit. Mogle bi i da pohađaju poučan kurs ili seminar.

Ljubav: Venera u Blizancima podstiče vas na svađe, razdražljive primedbe upućene partneru i potrebu da bude po vašem. Mogli biste da se upustite u vezu s osobom koja će biti jako zaljubljena u vas, ali ne i vi u nju. No s vremenom i vaša osećanja će se probuditi.

Zdravlje: Vaše zdravlje se poboljšava, pa ćete i sami osetiti da imate više energije. Vaša interesovanja će se kretati u smeru duhovnosti, pa biste mogli da otpočnete s meditacijom, jogom ili nečim što smiruje duh.

Najbolji dan: 20. april

Najlošiji dan: 17. april

Vaga

Posao: Odvažni ste i uživate veliki ugled u javnosti. Pravo je vreme da zatražite povišicu, iznesete nadređenima svoje ideje ili započnete ostvarenje dugo odlaganog projekta. Nekim Vagama će se povećati plata.

Ljubav: Stvari se pokreću s mesta, dobijate sve više prostora u partnerovom životu i uspešno se borite za ono što vam pripada. Ako ste često na društvenim mrežama, moguća je ljubav na daljinu ili poznanstvo sa strancem koji će vas oduševiti.

Zdravlje: Vitalni ste i energični, ali i previše nemirni, pa ste najsrećniji ako ste tamo gde se nešto događa. Mogli biste da preterujete, što će rezultirati pojačanim iscrpljenjima. Jutro započnite kaloričnim doručkom.

Najbolji dan: 22. april

Najlošiji dan: 18. april

Škorpija

Posao: Nije povoljno vreme za promene i veća ulaganja. Nećete biti dovoljno koncentrisani, niti motivisani za izvršavanje obaveza, pa će pomoć saradnika biti od presudne važnosti. Oslonite se na kolege.

Ljubav: Zaokupljenost poslom Škorpijama neće ostavljati mnogo vremena da se posvete emotivnim potrebama. Partner će vam zamerati odsustvo duhom, a vi ćete češće nego ikad bežati u samoću. Slobodni, neko vas izaziva, ali i zavodi igrom reči.

Zdravlje: Često ćete biti napeti, iako nećete moći da dokučite uzroke. Planetarni uticaji su takvi da vas čine nemirnim, što će se nekima od vas odraziti na loš i nekvalitetan san. Opuštajte se meditacijom i biljnim čajevima.

Najbolji dan: 16. april

Najlošiji dan: 20. april

Strelac

Posao: Strelčevi će ostaviti dobar utisak na okolinu, a kontakti i poznanstva osoba na visokom položaju pomoći će im da karijera krene željenim tokom. Nezaposleni bi mogli da se zaposle.

Ljubav: Nervoza koju ćete osećati, biće glavni krivac za brojne svađe i razmirice s bližnjima. Mogle bi da padnu teške reči, stoga pre svake rasprave dobro razmislite da li zaista želite da povredite partnera. Strpite se, od iduće nedelje sledi veliko poboljšanje.

Zdravlje: Nećete biti u punoj formi, pa će vašem organizmu trebati mnogo odmora i sna. Ako imate nekih zdravstvenih tegoba, nemojte pokušavati da ih lečite na svoju ruku nego zatražite lekarsku pomoć.

Najbolji dan: 19. april

Najlošiji dan: 22. april

Jarac

Posao: Ugled i popularnost će vam porasti, posebno ako je vaš rad izložen javnosti. Bićete izuzetno korisni za svoju radnu sredinu, a poslovi koji vam se ponude mogli bi da prošire vaše znanje.

Ljubav: Uloženi trud u ljubavni odnos urodiće plodom, pa će mnogi poboljšati vezu i u nju vratiti romantiku. Ako ste slobodni, pred vama je intenzivan period izlazaka i novih poznanstava od kojih će se jedno pokazati posebno zanimljivim.

Zdravlje: Puni ste energije i entuzijazma koji će vam omogućiti da se bavite svim vrstama fizičkih aktivnosti, pa čak i onim najzahtevnijima. Mlađi Jarčevi bi mogli da imaju problematičan ten, a stariji se žaliti na suvoću kože lica.

Najbolji dan: 21. april

Najlošiji dan: 18. april

Vodolija

Posao: Očekuju vas krupne promene, posebno kada je posredi kadrovska politika, sredstva za rad i raspodela zadataka. Mogli biste da promenite radno mesto ili da radite na drugačijem opisu poslova.

Ljubav: Vodolije će pažnju polagati na kvalitetno druženje s partnerom. Zajedničke večere, duge šetnje i posete bioskopu postaće nezaobilazni deo vaše svakodnevice, a ujedno i odličan način za ponovno zbližavanje. Samci će se zagledati u nekog privlačnog.

Zdravlje: Iako imate mnogo energije i izdržljivi ste, ipak ste u periodu pojačanog stresa. Ljudi iz vaše posredne ili neposredne okoline prilično će vas umarati, pa ćete morati opreznije birati s kim se družite.

Najbolji dan: 22. april

Najlošiji dan: 20. april

Ribe

Posao: Sposobni ste i organizovani, što će učvrstiti dobar ugled u radnoj sredini. Povoljno su aspektovani planovi i ugovori vezani uz inostranstvo, a idealno je vreme i da razmislite o doškolovanju.

Ljubav: Puni samopouzdanja, nećete se zadovoljavati sitnicama. Znate šta želite i kako to da dobijete. Suprotan pol će vašu novostečenu samouverenost smatrati vrlo privlačnom, što slobodnim Ribama otvara dobru priliku za promenu samačkog statusa.

Zdravlje: Vama sklona vladavina Bika zaslužna je za vaš prolepšan izgled i dobro raspoloženje. Druželjubivi ste i otvoreni, ali ipak pazite da se ne izlažete preteranim naporima koji vode u iscrpljenost.

Najbolji dan: 16. april

Najlošiji dan: 22.april

Izvor: Kurir.rs


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *