Nedeljni horoskop od 16. januara do 22. januara 2023. godine

Početak nedelje većini znakova donosi strpljenje i napor na poslu, dok će krajem sedmice uslediti promene na poslovnom i ljubavnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Na samom početku nedelje imamo Veneru u losem aspektu sa Uranom. Nije vreme za donošenje brzih odluka.

Izbegavajte sukobe sa voljenom osobom i prijateljima i samo strpljivo! Mars je krenuo direktnim hodom, tako da će se mnogima vratiti energija i polako se mnoge stvari pokreću. Od 18. januara i Merkur kreće svojim pravim hodom i mnoga polja ćemo jasnije sagledavati. Pred sam kraj nedelje Sunce prelazi u znak Vodolije, tako da mnogi mogu sa ovim promenama osetiti olakšanje ako je bilo problema.

Ovan

Posao: Vama se energija vraća i možete očekivati lepe promene nabolje. Bićete aktivni, a i mnogi će realizovati planove na ovom polju. Finasije dobre.

Ljubav: Krajem nedelje postoji mogućnost da vam se neko bitan javi, ali i da se putem društvenih mreža ili druženja sa prijateljima pokrenu povoljne okolnosti za lepo poznanstvo koje može imati potencijal.

Zauzeti, bez većih promena u vašem odnosu. Krajem nedelje uslediće mnogo više razumevanja sa voljenom osobom, ako je bilo nesuglasica.

Zdravlje: Ako je bilo problema sa respiratornom organima ili padom energije, situacija se popravlja. Energija vam se vraća i bolje ćete se osećati.

Bik

Posao: Ova nedelja vam donosi zadovoljstvo i stabilizaciju. Mogućnost da krajem nedelje realizujete vaše planove vezane za ovo polje. Zadovoljni ste finansijama.

Ljubav: Sam početak nedelje može doneti blago nezadovoljstvo ili uznemirenosti na ovom polju. Krajem nedelje situacija se popravlja. Nije nedelja za započinjanje novih veza. Zauzeti, bez većih promena. Radite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Bez većih problema, posvetite se jačanju imuniteta i korigujte način ishrane.

Blizanci

Posao: Energija vam se vraća. Bićete aktivni na mnogim poljima u okviru posla. Zadovoljni ste svojim radom i finansijama.

Ljubav: Lepa nedelja za dobru komunikaciju sa suprotnim polom. Bićete puni pozitivne energije i šarma. Nije vreme za započinjanje novih emotivnih veza, ali dešavanja na ovom polju neće izostati. Možete očekivati lepu komunikaciju sa osobom koja ne živi blizu vas. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate. Blagi oprez na respiratorne organe i viruse. Ojačajte imunitet.

Rak

Posao: Bez bitnih promena na ovom polju. Krajem nedelje bićete aktivniji i zadovoljni svojim radom i finansijama.

Ljubav: Na ovom polju, takođe, bez većih promena. Bićete zadovoljni svojim emotivnim statusom, kakav god da je on. Zauzetima stoji mogućnost planiranja zajedničkog života ili proširenje porodice. U prvoj polovini nedelje obratite pažnju na partnerove želje.

Zdravlje: Mogućnost pada energije i prolazni osećaj umora. Obratite pažnju na cirkulaciju.

Lav

Posao: Ova nedelja vam donosi mirnu situaciju, bez većih promena. Mogućnost razmišljanja ili nedoumice i prolazne brige kada su finansije u pitanju. Kraj nedelje donosi stabilizaciju.

Ljubav: Mogućnost lepih dešavanja na ovom polju. Plenićete šarmom, a kraj nedelje donosi mogućnost ulaska u emotivnu vezu.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogući prolazni problemi sa digestivnim traktom.

Devica

Posao: Na ovom polju sitaucija je stabilna. Sada možete sabirati utiske vašeg rada. Ako je bilo problema, situacija se stabilizuje i bolja energija se vraća kada je odnos sa saradnicima u pitanju.

Ljubav: Mogućnost flerta ili ulazak u neku avanturu. Neki se mogu odlučiti na ulazak u ozbiljniju emotivnu vezu. Zauzete čeka lepa nedelja na ovom polju. Mogućnost planiranja proširenja porodice.

Zdravlje: Puni ste energije. Obratite pažnju na ishranu i odmarajte više.

Vaga

Posao: Bez bitnih promena, ali ubrzo vam se planovi realizaciju i bićete zadovoljni svojim radom i finansijama.

Ljubav: Sam početak nedelje može doneti prolazno nezadovoljstvo kada su emocije u pitanju. Međutim, već kraj nedelje može vas iznenaditi i doneti osobu s kojom možete ući u lepu emotivnu vezu. Zauzeti, izbegavajte nesuglasice sa voljenom osobom. Nije vreme za donošenje bitnih odluka.

Zdravlje: Mogućnost prolazne uznemirenosti i problemi sa cirkulacijom.

Škorpija

Posao: Bićete aktivni i razmišljati o novinama kada je ovo polje u pitanju. Polovinom nedelje možete očekivati glas u vezi sa poslom koji će vam podići raspoloženje.

Ljubav: Na ovom polju bez bitnih dešavanja. Mogućnost nedoumice kada je u pitanju osoba koja vam privlači pažnju, kao i ulazak u avanturu. Zauzeti, radite na vašem odnosu. Polovina nedelje donosi zadovoljstvo i bolju komunikaciju.

Zdravlje: Energija vam se vraća. Jačajte imunitet i čuvajte se respiratornih infekcija.

Strelac

Posao: Bez bitnih dešavanja, nekako je sve mirno more. Na samom kraju nedelje možete očekivati zadovoljstvo i realizaciju planova kada je posao u pitanju. Zadovoljni ste finansijama.

Ljubav: Na ovom polju dosta druženja i komunikacije sa suprotnim polom. Kraj nedelje donosi pravo zadovoljstvo, pa uživajte! Zauzeti, planiranje i rad na boljoj budućnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogući prolazni problemi sa očima, pa prekontrolišite vid.

Jarac

Posao: Može se javiti prolazno nezadovoljstvo u prvoj polovini nedelje kada su finansije u pitanju. Situacija se ubrzo stabilizuje i predstoji vam zadovoljstvo.

Ljubav: Nije vreme za započinjanje novih emotivnih veza. Mogućnost flerta sa vama bitnom osobom koju poznajete odranije. Zauzete čeka lepa nedelja. Bez bitnih promena u vašem odnosu.

Zdravlje: Ako je bilo problema, situacija se stabilizuje. Obratite pažnju na probleme sa koštanim sistemom.

Vodolija

Posao: Prva polovina nedelje može doneti manje nesuglasice sa kolegama ili saradnicima. Kraj nedelje donosi mogućnosti za promene nabolje. Bićete zaista zadovoljni!

Ljubav: Situacija se popravlja kada su emocije u pitanju. Krajem nedelje možete očekivati zanimljiv poziv koji može rezultirati ulaskom u emotivnu vezu. Zauzeti, budite smireni kada je komunikacija u pitanju. Kraj nedelje donosi igru „otvorenih karata“, odigrajte mudro.

Zdravlje: Radite na kvalitetu sna i više se odmarajte.

Ribe

Posao: Zadovoljni ste svojim radom i finansijama. Bez većih promena na ovom polju, ali nagrada ili napredak su neminovni. Finansije dobre.

Ljubav: Nije nedelja za započinjanje novih emotivnih veza. Mogućnost ulaska u neku avanturu. Zauzeti bi trebalo da se više posvete voljenoj osobi. Krajem nedelje očekuje vas bitan razgovor.

Zdravlje: Dobro se osećate. Više se odmarajte i priuštite sebi kvalitetan san.

Izvor: Telegraf.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *