Nedeljni horoskop od 21. novembra do 27. novembra 2022. godine

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje imamo prelazak Sunca u znak Strelca i mlad Mesec 23. novembra, isto u znaku Strelca. To nam ukazuje na nove početke, vraća se optimizam i imaćemo bolju komunikaciju na svakom polju.

Ovan

Posao: Mogućnost promena nabolje kada je ovo polje u pitanju. Mnogi će napredovati ili dobiti priznanje za svoj rad. Zadovoljni ste finansijama. Uspeh svima koji posluju sa inostranstvom.

Ljubav: Lepa nedelja za nova poznanstva i druženja. Mogućnost započinjanja veze sa osobom koja ne živi blizu vas. Zuzeti, mogućnost planiranja zajedničkog putovanja.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogući prolazni problemi sa cirkulacijom.

Bik

Posao: Dobra nedelja za rešavanje nekih problema, ako ih je bilo. Komunikacija sa saradnicima je dobra, finansije takođe.

Ljubav: Ove nedelje ćete blistati punim sjajem. Bićete privlačni suprotnom polu. Lepa poznanstva su moguća. Zauzeti, izbegavajte tajne veze i avanture. Mogućnost ulaska u iste.

Zdravlje: Prolaznih problema sa varenjem. Obratite pažnju na ishranu.

Blizanci

Posao: Jako lepa nedelja kada je vaš svakodnevni život u pitanju. Bićete aktivni i zadovoljni svojim radom. Svi koji se bave javnim poslom imaće uspeha.

Ljubav: Mogućnost ulaska u lepu vezu. Zauzetima stoji planiranje porodice ili proširenje porodice. Idealno vreme za započinjanje zajedničkog života.

Zdravlje: Puni ste energije. Bez većih problema na ovom polju.

Rak

Posao: Odlična nedelja za napredovanje na poslu. Mogućnost povećanja plate i jedna lepa energija kada je radno okruženje u pitanju. Nezaposleni, idealno vreme za novi posao.

Ljubav: Pažnja vam je usmerena na svakodnevne aktivnosti. Nije nedelja za započinjanje novih veza. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom predstoje.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogućnost prolazne uznemirenosti i manjak sna.

Lav

Posao: Bićete aktivni i zadovoljni. Svi koji se bave kreativnim i komunikativnim poslom, prosperiraće. Zadovoljni ste.

Ljubav: Nedelja kada ćete stabilizovati vaše emotivne odnose. Mogućnost lepog poznanstva. Zauzeti, uživaćete sa voljenom osobom. Konačno ste sve nesuglasice rešili.

Zdravlje: Obratite pažnju na imunitet i virusne infekcije.

Devica

Posao: Odlična nedelja za sve koji se bave privatnim poslom. Neki će planirati započinjanje privatnog biznisa. Mnogi bez većih promena na ovom polju.

Ljubav: Nije vreme za ulazak u ozbiljnu vezu. Zauzeti, divni odnosi sa voljenom osobom i više zajedničkih aktivnosti.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogućnost prolaznog umora.

Vaga

Posao: Odlična komunikacija sa kolegama i saradnicima. Mogućnost realizacije nekog poslovnog plana.

Ljubav: Dosta izlazaka. Mogućnost ulaska u vezu sa nekim iz vašeg okruženja. Zračite šarmom. Zauzeti, dobra komunikacija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogući problemi sa digestivnim traktom.

Škorpija

Posao: Zadovoljni ste svojim rezultatima, jer se mnogima smeši nagrada za urađeno. Jedna lepa nedelja kada su finansije u pitanju. Mogućnost započinjanja novog posla.

Ljubav: Lepa druženja su moguća i flertovi, ali nije nedelja za započinjanje novih veza. Zauzeti, bez većih promena u vašem odnosu.

Zdravlje: Blagi oprez od virusnih infekcija. Ženski deo populacije treba da obrati pažnju na reproduktivne organe.

Strelac

Posao: Jako lepa nedelja! Realizacija vaših planova je na pomolu.

Ljubav: Lepo raspoloženje i velika privlačnost ove nedelje daje mogućnost za upoznavanje zanimljivih osoba kao i ulazak u neku emotivnu vezu. Zauzeti, puno razumevanja u vašem odnosu. Bravo!

Zdravlje: Dobro se osećate. Ako je bilo problema situacija se popravlja.

Jarac

Posao: Bez većih promena. Svi koji rade u zatvorenim institucijama mogu očekivati prosperitet.

Ljubav: Dosta komunikacije i druženja sa novim ljudima. Mogućnost ulaska u neku avanturu. Zauzeti, izbegavajte ulazak u tajne veze i prevare.

Zdravlje: Puni ste energije. Zdravlje dobro. Više radite na podizanju imuniteta.

Vodolija

Posao: Odlična nedelja za pregovore. Mogućnost započinjanja lepe saradnje koja će vam biti od koristi. Zadovoljni ste svojim finansijama.

Ljubav: Slobodni, bićete aktivni na ovom polju. Može se desiti da uđete u vezu sa nekim ko vam je bio prijatelj ili se realizuje ljubavni odnos sa osobom koju poznajete preko prijatelja ili društvenih mreža. Zauzeti, harmonični odnosi sa voljenom osobom i dosta izlazaka i druženja.

Zdravlje: Blagi oprez na krvni pritisak.

Ribe

Posao: Idealna nedelja za započinjanje novog posla ili napredovanje u karijeri. Zadovoljni ste odnosima sa saradnicima.

Ljubav: Mogućnost da vam neko iz vašeg radnog okruženja privuče pažnju. Jedna lepa nedelja kada je ovo polje u pitanju. Zauzeti, stabilna komunikacija i lep odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogućnost prolaznih problema sa hormonalni statusom i blagi oprez kada je respiratorni sistem u pitanju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *