Nedeljni horoskop od 26. marta do 1. aprila 2023. godine

Blizancima sledi napredak na polju edukacije, Lavovima se savetuje oprez pri konzumaciji slatkiša, dok Strelac nije odredio jasnu granicu između poslovnog i privatnog, pa će mu se ta dva polja međusobno preplitati tokom naredne sedmice.

Ovan

Posao: Do izražaja će doći vaša sposobnost prenošenja znanja na druge. Više sarađujte s kolegama i verujete im, naročito ako zbog različitih razloga niste u mogućnosti samostalno da obavite posao.

Ljubav: Ljubavna odvajanja su izvesna u odnosima koji već duže vreme nose breme problema. U vezama u kojima dominira razumevanje i ljubav neće biti negativnih promena, upravo suprotno. Potencijalne životne teškoće još će vas čvršće povezati.

Zdravlje: Mars ulazi u vama nepovoljan znak Raka, pa ćete biti aktivniji i dinamičniji, ali time raste i opasnost od upala, temperatura i raznih nezgoda. Ovnovi bi mogli da imaju tegoba sa sinusima i očima, pa je dobro proveriti dioptriju.

Najbolji dan: 1. april

Najlošiji dan: 28. mart

Bik

Posao: Zadaci i obaveze neće podnositi odlaganje, ali ni nemar. Ako želite da ih dovršite u predviđenom roku i na zadovoljavajući način, moraćete pojačano da se koncentrišete i uložite više truda i znanja.

Ljubav: Više ćete se smejati i biti opušteni. Vaše zasluge za kvalitetnije odnose s okolinom, a pogotovo osobama suprotnog pola biće velike. Bezbolno ćete izaći iz ljubavne veze koja vas više ne zadovoljava. Razlog će biti vaša zaljubljenost u drugu osobu.

Zdravlje: Bikovi rođeni u aprilu osećaće pojačanu nervozu, a i neke hronične tegobe mogle bi da uzmu maha. Ostali su u dobrom periodu u kom im neće nedostajati optimizma i pozitivne energije za druženja.

Najbolji dan: 29. mart

Najlošiji dan: 31. mart

Blizanci

Posao: Vreme je da Blizanci ostvare ono o čemu već dugo sanjaju. Mnogi će upisati neki od kurseva, učestvovati na predavanjima ili se odlučiti na nastavak davno prekinutog školovanja.

Ljubav: Ako ste u dugoj vezi ili braku, kriza je izvesna. Svađaćete se oko novca, načina ulaganja i trošenja. Neće vam polaziti za rukom da konstruktivno rešite svađe, pa je najbolje da se suzdržite od rasprava kojima ćete biti skloni zbog vama nepovoljne Venere.

Zdravlje: Zdravlje će vam se od 26.3. malo poboljšati, ali i dalje morate biti oprezni. Ako se osećate depresivno ili ste izmučeni nekom virozom, ojačajte se multivitaminskim napicima. Više se družite s ljudima.

Najbolji dan: 26. mart

Najlošiji dan: 30. mart

Rak

Posao: Ponekad ćete se osećati iscrpljeno i umorno, pa obavljajte samo najvažnije poslove. Ipak, stvari će nakon dugo vremena početi da se okreću u vašu korist, posebno od 13. marta kada sve kreće nabolje.

Ljubav: Moguća je ljubav u kojoj će biti prisutna razlika u godinama, kulturnom poreklu ili načinu života. Nije isključeno da pod uticajem određenih okolnosti Rakovi napokon popuste i priznaju sebi svoja osećanja. Ako ste u braku, čuvajte se svoje naglosti.

Zdravlje: Psihičko zdravlje biće vam odlično, ali ako ste rođeni u junu, Marsov uticaj u vašem znaku od 26.3. upozorava na pojačan utrošak energije. Pripazite na glavu, ali i probavu. Zanimaće vas bioenergija i alternativno lečenje.

Najbolji dan: 28. mart

Najlošiji dan: 26. mart

Lav

Posao: Znaćete da se nametnete i istaknete, a samopouzdanje i želja za delovanjem podsticaće vas na povećane napore. Srećni obrti koji će vas pratiti pomoći će Lavovima da reše probleme koji ih opterećuju.

Ljubav: Ako ste u dugoj vezi ili braku, doći će do zasićenja. Poslovne obaveze i ambicije vas ili vašeg partnera, mogle bi uzrokovati ozbiljnije podrhtavanje ljubavnog tla. U svakom slučaju, ne donosite odluke brzopleto. Neka vreme postane vaš saveznik.

Zdravlje: Nemojte preterivati sa slatkišima. Kilogrami će se lako primati, a teško skidati. Bićete zabrinuti za slabo zdravlje nekog od ukućana kojeg ćete morati da negujete, a to će i vas iscrpljivati.

Najbolji dan: 31. mart

Najlošiji dan: 29. mart

Devica

Posao: Mogli biste da rešite pitanje nasledstva ili da se zbližite s uticajnom osobom koja će biti vaš sponzor ili tajni mecena. Očekuje vas niz knjigovodstvenih, poreskih i računovodstvenih obaveza.

Ljubav: Planete onemogućavaju da kvalitetno komunicirate s partnerom. Vrlo je bitno da govorite ono što mislite i da ništa ne preduzimate dok ste ljuti. Nastojte da slušate ono što vam partner govori i uverite se da je on dobro shvatio ono što ste mu vi rekli.

Zdravlje: Od 26.3. Device će osetiti porast energije, ali i samopouzdanja. Pripazite na pojačanu nervozu, zbog koje biste mogli da imate prolazne tahikardije.

Najbolji dan: 30. mart

Najlošiji dan: 27. mart

Vaga

Posao: U periodu ste kada će izuzetno važna biti naklonost javnosti, ugovori i zakonske mogućnosti. Ako ste javna osoba, mogli biste da budete izloženi kritikama koje će se pojaviti u novinama, medijima.

Ljubav: Ako ste sami, ova nedelja će označiti pozitivnu prekretnicu u upoznavanju osobe koja će vam u potpunosti odgovarati. Ta osoba će na vas ostaviti snažan utisak svojom pojavom. Simpatije će biti uzajamne, a razvoj zbivanja brz i gotovo neočekivan.

Zdravlje: Septembarske Vage najjače će osetiti nepovoljno Marsovo delovanje – pripazite na bubrege, bešiku i glavu, koji su vaše osetljive tačke. Ostale Vage će biti usmerene na svoj izgled i posećivati kozmetičara, frizera.

Najbolji dan: 1. april

Najlošiji dan: 28. mart

Škorpija

Posao: Izvesne su promene, na primer preseljenja u druge prostorije i slično, pa do onih većih koje bi mogle da vas usmere u jednom novom pravcu. Bitno je da se prilagodite i ne dolazite u sukob s autoritetima.

Ljubav: Ako ste nedavno raskinuli vezu, suočavaćete se s posledicama tog čina. Mogli biste da shvatite da ste pogrešili i poželeti da vratite vreme unazad. Marsova potpora od 26. marta unosi dah novih promena, pa nije isključen početak s novom osobom.

Zdravlje: Ništa neće moći da našteti Škorpijinom izvanrednom psihofizičkom stanju. Odgovaraće vam aktivan način života, dok će vas lenčarenje samo oneraspoložiti. Počećete intenzivnije da se bavite vežbanjem i šetnjama.

Najbolji dan: 29. mart

Najlošiji dan: 1. april

Strelac

Posao: Radni dani biće prilično dugi, a uključivaće kontakte, komunikaciju, putovanje, pružanje intelektualnih usluga, a možda i obučavanje novih kadrova. Od vas će se tražiti informacije, savet i pomoć.

Ljubav: Poslovna zbivanja odnosiće vam mnogo vremena, a neretko će i večernji izlasci i društveni život biti povezani s poslom. Tako bi radna scena mogla biti poprište novih poznanstava, simpatija i potencijalnih ljubavi. Ako ste u braku, moguće su svađe!

Zdravlje: Poslovni problemi i loši međuljudski odnosi Strelčevima remete duševnu ravnotežu. Uredna ishrana i više sna vratiće vam izgubljenu energiju. Od 26. marta osećaćete se bolje, a najviše rođeni u novembru.

Najbolji dan: 31. mart

Najlošiji dan: 26. mart

Jarac

Posao: Nemojte se oslanjati na mišljenja kolega, koji će vas živcirati zbog svoje površnosti i neodgovornosti. Moraćete češće da ispravljate tuđe propuste, obavljati poslove koji vam po mnogo čemu ne odgovaraju.

Ljubav: Osećajna sreća kojom ćete zračiti delovaće poput magneta na suprotni pol. Tako može da se dogodi da vam se i pored nove simpatije svidi još neko. Oni u braku uspešno će rešavati porodične probleme ili komunikacijske nesporazume s partnerom.

Zdravlje: Nepovoljan Marsov uticaj od 26.3. mogao bi da poljulja vaš imunitet. Tome će najviše biti skloni rođeni u decembru, koji treba da se pričuvaju povreda, padova i viroza. Jarčevi rođeni u januaru osećaće se odlično!

Najbolji dan: 30. mart

Najlošiji dan: 28. mart

Vodolija

Posao: Vreme je dobro za donošenje odluka, za ulazak u nove poslove i slične krupnije promene. Neće vam biti problem da obavljate ni najdosadnije i najbanalnije zadatke. Zarade su vam bolje.

Ljubav: Nedelja označava pravu renesansu ljubavnih i porodičnih odnosa, pa uživajte bez zadrške. Neke od vas će osim ljubavi spajati i poslovni interesi s partnerom, pa su moguća zajednička ulaganja ili ulasci u nove poslove, koji će vas još više zbližiti.

Zdravlje: Vodolijini zdravstveni problemi biće usko povezani s emocionalnim nezadovoljstvom. Utehu ćete bezuspešno tražiti u hrani i piću, čime ćete opteretiti ionako osetljivu probavu. Pazite se povreda nogu i padova!

Najbolji dan: 27. mart

Najlošiji dan: 31. mart

Ribe

Posao: Sve vam ide od ruke. Sve su opcije moguće – od napredovanja na postojećem radnom mestu, nagrađivanja za dosadašnji trud u obliku unapređenja, pa sve do potpune promene vaše dosadašnje poslovne slike.

Ljubav: Planete će Ribama omogućiti da uz malo truda pronađu rešenja za probleme i usuglase se s partnerom. Budite inicijator razgovara i pomirenja. Slobodne će njihova simpatija još neko vreme držati na odstojanju. Budite strpljivi, doći ćete na svoje.

Zdravlje: Držaćete do svog izgleda. Rado ćete trošiti novac na razne kozmetičke tretmane i preparate koji će vam pomoći da očuvate mladenački izgled. Zdravlje će vam od 26.3. biti jako dobro, a i stresu ćete biti manje izloženi.

Najbolji dan: 28. mart

Najlošiji dan: 26.

Izvor: Kurir.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *