Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. novembra 2022. godine

O trećoj nedelji u mesecu novembru, saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Za potpuniju astrološku sliku osim što pratite horoskopski znak u kome vam je Sunce, proverite šta vam piše u podznaku (ascendentu), savetuju Novosti.rs.

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao Neočekivane promene poremetiće rutinu u vašoj svakodnevici. U drugoj polovini nedelje bićete u prilici da jednom starom prijatelju pomognete nešto u vezi posla. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo vetra u vaša jedra. Osim toga, krajem nedelje očekujte obaveštenje u vidu opomene ili isporuke nekog računa na koji ste potpuno zaboravili.

LJubav Prilično ste zahtevni, od partnera očekujete puno tolerancije i strpljenja. Iako se možda osećate umorno, raspoloženje će se promeniti kada od partnera stigne interesantan predlog. Ne razmišljajte previše o tome koliko bi vam nešto prijalo, to ne možete znati dok ne probate.

Zdravlje Moguće su povrede.

BIK (21.4 – 21.5)

Posao Ovo je vreme za istraživanje i učenje. Moguća je ponuda da se priključite jednoj volonterskoj organizaciju gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ova nedelja može biti povoljna za otpočinjanje novog projekta. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu.

LJubav Potreba za avanturom i romantikom vas može navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice provodićete više vremena sa prijateljima vašeg partnera. Slobodni mogu upoznati neobičnu osobu sa kojom ih čeka dobar provod ili romantična avantura.

Zdravlje Problemi s kožom.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao Vaša preduzimljivost i brzina opterećuje okolinu, ali vama donosi korist. Oslušnite svoju maštu, jedna naizgled banalna ideja dugoročno može biti pun pogodak za vas. Informacija koju ćete polovinom nedelje dobiti, nosi putokaz u kom smeru ide vaš profesionalni razvoj. Bez obzira na to što je period, naizgled, povoljan, čuvajte se brzopletosti i impulsivnih odluka.

LJubav Korenitim promenama želite da dovedete svoj život u red. To vas može navesti na nesmotrene poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna može biti lako otkrivena.

Zdravlje Prolazna malaksalost.

RAK (22.6 – 22.7)

Posao Ova nedelja vam donosi važna razrešenja, naročito ako ste imali nekih zaostalih troškova koje do sada niste raščistili. Nakon preraspodele zaduženja, krajem nedelje vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila simpatična. Obuzdajte euforiju i sredinom nedelje, kada se bude nešto važno odlučivalo, prihvatite savet šefova.

LJubav Voljena osoba ima razumevanja kada je u pitanju vaša mrzovolja. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje osvežiće monotoniju u koju ste zapali. Previše zahtevate od svog partnera. Umesto toga, pružite mu malo podrške i nežnosti jer je on taj ko vas bezrezervno čuva i voli.

Zdravlje Bolovi u leđima.

LAV (23.7 – 22.8)

Posao Ovih dana vam stiže ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja, po vašem mišljenju, nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti. Osim toga, otvara vam se i prilika da dovršite sva plaćanja koja ste do sada odlagali.

LJubav Za vašu prirodu, previše ste se zatvorili pa vam zbog toga može promaći prilika da se voljenoj osobi dovoljno približite i otkrijete emocije koje su vam do sada bile nepoznate. Navedite drugu stranu da potegne temu, biće vam lakše da se izrazite ako je razgovor već pokrenut.

Zdravlje Posetite stomatologa.

DEVICA (23.8 – 22.9)

Posao Sabirate utiske o proteklom periodu. Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom inovacijom poboljšate svoju finansijsku situaciju. Pravo je vreme da se uključite u aktivnosti svoje socijalne sredine. Profesionalno ste veoma cenjeni pa vam ovih dana sledi i zvanično priznanje za to. Ovih dana možete očekivati i prijatne vesti zbog kojih ćete biti veoma ponosni.

LJubav Prihvatate sve što vam se poslovno nudi, zbog toga previše vremena provodite radno. To vas prividno odvaja od partnera i donosi stimulans za naredni period. Ukoliko ste slobodni, ovih dana je na pomolu zvanično upoznavanje sa osobom za koju ste čuli od ranije.

Zdravlje Alergije.

VAGA (23.9 – 22.10)

Posao Prihvatite ponuđene kompromise ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite. Prolazni zastoj koji se može isprečiti elegantno ćete prevazići ukoliko se ne budete suprotstavljali. Krajem nedelje dobićete sasvim nova zaduženja. Dokazaćete sebi, a i drugima, koliko vredite.

LJubav Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer se mnogo toga nakupilo a vi ste precenili svoje strpljenje. Pravo rešenje za vaše probleme je otvoren razgovor i to krajem nedelje.

Zdravlje Nesanica.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao Pravi je trenutak da odbacite nekoliko stvari koje vam već neko vreme usporavaju rad. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, krajem nedelje vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja donosi šansu da se otvori mogućnost prihvatljivog prelaznog rešenja.

LJubav Usmereni ste na sebe i svoj optimizam, pa vam promenljivo raspoloženje voljene osobe ometa. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje pa vreme koje provodite zajedno, ove nedelje, može prerasti u tešku dosadu.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

STRELAC (23.11 – 21.12)

Posao Ako vaš način poslovanja uključuje neki vid trgovine, ovaj period će biti interesantan za vas. Polovinom nedelje otvaraju vam se šanse da konačno dovršite započete projekte, što podrazumeva sklapanje povoljnog ugovora koji već dugo pripremate. Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme.

LJubav Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati, ali dugoročno, vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

JARAC (22.12 – 20.1)

Posao Ovih dana izlazite iz rutine. Prepuni ste kreativne energije pa vaše samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da ove nedelje pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu – nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

LJubav Imate priliku da napravite za sebe malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate sebe da li je ova veza ono što vi želite. Preokupirani ste drugim problemima pa ne primećujete da vaša voljena osoba, kao i vi, nije zadovoljna.

Zdravlje Bolovi u leđima.

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao Cele nedelje ćete se na razne načine baviti pravnim i papirološkim poslovima. Ovakva dinamika će vam nakratko smiriti misli s drugih problema i ublažiti nervozu. Osim toga, tranziti vam donose šansu da neke svoje ideje konačno prezentujete na prihvatljiv način i dobijete podršku od osoba od kojih ste to najmanje očekivali.

LJubav Voljena osoba vam ne poklanja dovoljno pažnje, a ona vamje u ovom periodu preko potrebna. Previše ste zahtevni pa vam krajem nedelje sledi zahlađenje odnosa. U dnu srca još uvek čuvate bolna iskustva iz prošlosti. Vraćanje u davno vreme nema smisla jer je to nešto što treba zaboraviti.

Zdravlje Gorušica.

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao Najvažnije informacije ne dopiru na pravi način do vas pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite a ne postoje prave mogućnosti, morate se nečeg odreći. Vrebate svaku priliku ne bi li ste se ponovo nametnuli u radnom okruženju na kome delujete. Do kraja nedelje vaš trud će biti nagrađen.

LJubav Postajete prenaporni voljenoj osobi. Vaše sitne provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedelje. Kvalitetan i iskren razgovor može razrešiti neke nesporazume koji vas navode da poverujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *