Neki znaci u Zodijaku jednostavno ne mogu jedno bez drugog


Iako na prvi pogled deluju kao čudna kombinacija, neki parovi su rođeni jedni za druge. Dobro se slažu, uvek znaju šta onaj drugi misli, poštuju se i njihova veza je čvrsta i neraskidiva.

Evo koji horoskopski znakovi ne mogu da žive jedan bez drugog:

Devica i Vodolija

Devica je pedantna, ona strpljivo pravi plan kako bi se približila i osvojila osobu koja joj se sviđa. Vodolija je duhovita, dopadljiva, omiljena u društvu. Iako je ovo neobična ljubavna kombinacija, astrolozi ističu da se ova dva znaka odlično slažu! Vodolije su sanjari, dok su Device praktičnije, pa se tako dopunjuju. Jedina stvar koja se može narušiti njihovu idilu jesu Devicine pridike. One vole da kritikuju, a Vodolije to smatraju dosadnim. Čak i da se rastanu, ogromne su šanse da se pomire, jer između njih tinja ogromna strast.

Lav i Vaga

Lav je tipičan sujetni osvajač, ali u društvu Vage on potpuno menja svoju ćud! Ona pretvara Lava u prijatelja i zaštitnika. Lav je poznat kao neko ko je prilično sebičan, misli samo na svoje potrebe i želje, ali na njih može zaboraviti kako bi usrećio Vagu. Jedina stvar koja može da ometa ovaj odnos jesu posesivnost i nepoverenje koje Lav može da oseti. Ako do toga i dođe, on će progutati svoj ponos i tražiti oproštaj.

Izvor: Mondo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *