Obaveštenje za sve poljoprivrednike koji su zainteresovani za uzgajanje duvana

  Agrarna komora poljoprivrednih proizvođača Srbije i opština Bujanovac, postigli su dogovor da pomognu poljoprivrednicima da ponovo počnu da se bave proizvodnjom duvana, saopšteno je iz opštine Bujanovac. Dogovoreno je da se urade kvalitetne pripreme za narednu godinu kako bi se uradilo sve što je potrebno, kako po Zakonu, tako i u agroekonomskom roku da bi ta proizvodnja bila uspešna.

Agrarna komora i Agencija za dobijanje dozvole za zasnivanje proizvodnje duvana traže spisak potencialnih proizvođača, površine sa katastarskim brojevima parcela na kojima bi se sadio duvan, i naseljena mesta gde bi se duvan proizvodio, piše u saopštenju lokalne uprave Bujanovac.

Agencija za duvan će rado izdati sve potrebne dozvole kako bi se ponovo pokrenula proizvodnja u opštini Bujanovac, gde se tradicionalno proizvodio najkvalitetniji duvan u regionu. Ono što je takođe važno, to je da je obezbeđena firma koja bi napravila ugovore sa proizvođačima i koja bi garantovala siguran plasman celokupne proizvodnje po tržižnim uslovima na zadovoljstvo obe strane.

Poljoprivredna služba poziva sve potencialne proizvođače da se jave za registraciju u kancelariji br.308 ili putem popunjenog obrasca preko internet stranice www.bujanovac.rs  i poslati na imejl adresi: poljoprivreda@bujanovac.rs

Obrazac se može preuzeti ovde:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *