Obeležavanje Dana grada se nastavlja

Turnirima u šahu i karateu koji se održavaju tokom dana u prostorijama Šahovskog kluba i Sportske hale, nastavlja se obeležavanje Dana grada.

Od 18 sati, u Galeriji Narodnog univerziteta biće otvorena izložba radova polaznika Likovne radionice i učenika osnovnih i srednjih škola pod nazivom ,,Bez prošlosti nema budućnosti’‘.

Sat kanije u pozorištu će biti održana svečanost uručenja nagrada autorima najboljih literarnih radova sa temom ,,Vranje – svedočanstva prošlosti, putokaz budućnosti“, koji su pristigli na konkurs organizovan povodom Dana grada.

U subotu, 29. januara, biće proglašeni najbolji u vranjskom sportu i to od 17 sati u restoranu A2. Istog dana od 19 časova u maloj sali Pozorišta ,,Bora Stanković“ biće otvorena izložba legata Dragana Mininčića Cige i promocija kataloga koji prati legat.

Za nedelju, 30. Januar, predviđena je promocija dvotomnog izdanja knjige ,,Manastir Sveti Prohor Pčinjski – analitički inventar“, u maloj Sali pozorišta od 19 sati, navodi se na sajtu Grada Vranja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *