Organizovan prijem najboljih studenata u Vranju

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Bojan Kostić priredili su prijem za najbolje studente u 2020. godini sa teritorije grada Vranja. Prisutnima se najpre obratila Zorica Jović, zamenica gradonačelnika.

,,Čast mi je da mogu da vas pozdravim i ove godine u ime gradskog rukovodstva. U cilju poštovanja propisanih mera, danas smo se okupili u manjem broju i organizovali druženje samo sa studentima sa najvišim prosekom. Sa nagrađivanjem najuspešnijih studenata, lokalna samouprava počela je 2017. godine sa ciljem ukazivanja posebne podrške mladim uspešnim ljudima. Želim vam puno uspeha u dasljem školovanju i da se nakon završetka fakulteta vratite i stečeno znanje primenite ovde u Vranju”, istakla je zamenica gradonačelnika.

Nakon toga, Bojan Kostić, gradski većnik dodao je da gradsko rukovodstvo značajna sredstva ulaže u obrazovanje, jer je ova oblast jedna od najvažnijih za razvoj i unapređenje društvene zajednice.

,,Ovo je četvrta godina za redom, kako se na ovaj način pruža podrška najboljim studentima, i ova praksa će biti nastavljena i u narednom periodu.  Na vama je da svoje znanje iskoristite na najbolji mogući način, da nađete svoje mesto u društvu i doprinesete razvoju društvene zajednice”, rekao je Kostić.

U ime nagrađenih studenata gradskom rukovodstvu se na podršci zahvalila Anđela Protić, student Pedagoškog fakulteta u Vranju.

Izvor: Sajt grada Vranja

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *