Osvajači ZLATA na Sportskim igrama mladih u Splitu: Dobra DECA, ĐACI i SPORTISTI

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i gradski većnik Nenad Đorđević, priredili su prijem za košarkaše KK „Panteri“ i šahistu Petra Spasića, koji su na Sportskim igrama mladih u Splitu ostvarili značajne uspehe.

Foto: vranje.org.rs

Naime, na ovom takmičenju KK „Panteri“ iz Vranja osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju u disciplini ulična košarka, u konkurenciji najboljih ekipa iz zemalja bivše SFRJ. Takođe, Petar Spasić iz Vranja, polaznik Šah kluba „Vranje 1923“ dobitnik je zlatne medalje u Splitu na finalnom međunarodnom takmičenju u šahu.  

Gradonačelnik Milenković čestitao je sportistima na ovako velikom uspehu.  – Ostvarivši ovako veliki uspehvi ste naš grad i Srbiju predstavili na najbolji mogući način. 

Lokalna samouprava mnogo ulaže u razvoj školskog i rekreativnog sporta, jer smatramo da će se odatle iznedriti pojedinci koji će se profesionalno baviti sportom. Uvek ćete imati podršku i pomoć gradskog rukovodstva. Želim vam mnogo uspeha u daljem radu, a na vama je da budete dobra deca, dobri učenici i sportisti – dodao je gradonačelnik. 

 Nakon toga, prisutnima se obratio Nenad Đorđević gradski većnik ističući značaj ovako velikog uspeha naših sportista.  – Uspeli ste da budete najbolji na takmičenju na kojem su učestvovali sportisti iz 187 gradova. To je ogroman uspeh, koji pokazuje vašu posvećenost i ozbiljnost u radu. Grad će uvek podržati sve vaše aktivnosti i trudićemo se da vam omogućimo što bolje uslove za treniranje – rekao je Đorđević. 

 Trener KK „Panteri” Marjan Stojković i trener Šah kluba „Vranje 1923“ Zoran Stojanović zahvalili su se rukovodstvu na podršci i ukazanom poverenju.  Susret je završen razmenom poklona.

OK Radio

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *