Otvoren konkurs za upis na Kriminalističko-policijski univerzitet


Kriminalističko-policijski univerzitet u Beogradu objavio je konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija u školskoj 2022/2023. godini, saopšteno je iz MUP-a.

Konkurs za buduće studente odnosi se na studijske programe: Osnovne akademske studije kriminalistike, Osnovne strukovne studije kriminalistike, Osnovne akademske studije Informatika i računarstvo i Osnovne akademske studije Forenzičko inženjerstvo.

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Republike Srbije sa završenom srednjom stručnom spremom stečenom u školi četvorogodišnjeg trajanja, odnosno sa stručnom spremom izjednačenom sa njom u skladu sa zakonom, međunarodnim sporazumom ili drugim opštim aktom, koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji naše zemlje u trenutku prijavljivanja na konkurs.

Pored opštih uslova konkursa, svi kandidati moraju ispunjavati i zakonom utvrđene bezbednosne uslove za prijem u radni odnos u Ministarstvo unutrašnjih poslova, kao i da ispunjavaju uslove u pogledu zdravstvenog stanja, psiholoških sposobnosti i ispita provere sklonosti i sposobnosti.

Konkurs je otvoren do 8. aprila 2022. godine, a prijave se podnose putem elektronske platforme zaključno sa 8. aprilom do 15 časova.

Više informacija o uslovima konkursa i prijavu zainteresovani mogu naći ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *