Peto izvlačenje u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”

U večerašnjem, petom izvlačenju jesenjeg ciklusa nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2021” dodeljeno je pet automobila “fijat 500L”, a najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je Ana Rmuš iz Vrbasa.

Srećne dobitnike u ovom izdanju nagradne igre iz bazena sa 11 926 524 koverte, izvukao je muzičar Slobodan Trkulja.

Pet dobitnika automobila “fijat 500L” su Goran Purić iz Beograda, Dragomir Marinković iz Bojnika, Dragiša Obretković iz Trnjana, Veseljka Vuković iz Subotice i Darko Ignjatović iz Paraćina.

Komisija koja je pratila izvlačenje, čiji su članovi Zoran Jovanović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz Narodne banke Srbije, Dragoslav Glišović iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i predsednica Komisije Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, stoji na sajtu Vlade Republike Srbije.

Da podsetimo, u nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati “Uzmi račun i pobedi 2021”.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar preko imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *