Pojedini horoshopski znaci troše više novca od ostalih


Verovatno ste se zapitali na kraju meseca: Gde je “ispario” sav novac iz novčanika? Tajna možda leži u vašem horoshopskom znaku.

U nastavku pogledajte koja tri horoskopska znaka troše najviše novca.

Vaga

Vage uživaju u kupovini i uvek su u toku s najnovijim trendovima. Poznaju kvalitet i nemaju problem s razbacivanjem novca na nešto što će potrajati. Samo što je kod njih najveći problem to što imaju malo previše ‘dobrih investicija’.

Astrološki, drugom kućom prihoda i finansija Vage upravlja Mars, planeta akcije i agresije. Uprkos svom mirnom, uravnoteženom držanju, Vage mogu živeti opasno što se tiče finansijskog stanja na računu. Piše Klix

Strijelac

Pod planetom Jupitera, vatreni, strastveni strelci vole trošiti novac na stvari koje će im stimulisati um. Oni su neustrašivi i neće dvaput razmišljati o tome da rezervišu samostalno putovanje.

Upoznaće nove prijatelje u hotelu ili isprobati svaki desert u restoranu. Ipak, njihovom finansijskom stranom upravlja odgovorni Saturn. Dakle, sigurnost im je uvek prioritet. Strelci vole zaraditi novac kako bi ga mogli potrošiti.

Ribe

Na čelu s planetom Jupiterom, Ribe uvek jure za privremenom ekstazom i traže smislena iskustva na koja su uvek spremne potrošiti novac.

One znaju da je život težak, a ponekad je najlakše rešenje za loš dan – shopping. Poput Vage, finansijskim sektorom Riba takođe upravlja vatreni Mars.

Ribe su oduševljene svojim vrednostima i stvarima, a ako nisu oprezne, doslovno mogu potrošiti celi svoj štedni račun, a da to i ne primete.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *