Pomoć Gradske uprave nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Svi poljoprivredni proizvođači mogu da obnove (aktiviraju) i ažuriraju status poljoprivrednih gazdinstava u elektronskom registru poljoprivrednih gazdinstava u Gradskoj upravi, Odeljenju za privredu i ekonomski razvoj, u kancelariji broj 37. Prijave se mogu vršiti svakog radnog dana u vremenu od 08 do 14 časova.

Poljoprivredni proizvođači su u obavezi da se prvo jave u Upravu za trezor ili PSSS u Vranju, kako bi dobili svoj eID (identifikacioni lični broj) sa šifrom, da instaliraju u svom telefonu aplikaciju ConsentID, da prijave svoj e-mail (otvara se novi e-mail koji se koristi samo za gazdinstvo) i da pribave iz Trezora Strukturu biljne proizvodnje.

Po Zakonu o veterinarstvu, sva gazdinstva na kojima se nalaze životinje (privremeno ili trajno), moraju biti registovana u Centralnoj bazi podataka Uprave za veterinu, kako bi unos podataka prilikom aktiviranja gazdinstva bio validan.

Krajnji rok za prijavu u sistem eRPG ne postoji, tako da se prijava i obnova statusa gazdinstva može činiti sve do trenutka podnošenja zahteva za željenu subvenciju.

Sve neophodne informacije mogu se naći na internet stranici https://eagrar.gov.rs/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *