Pozorišni i bioskopski repertoar za predstojeći vikend


Vranjski teatar počinje svoj repertoar u petak, 19. januara, u 20.00 sati predstavom ,,Život u tesnim cipelama“. Predstava je urađena po tekstu Dušana Kovačevića a na scenu vranjskog treatra postavio David Alić. Za decu će u nedelju, 21. januara, od 12.00 sati biti izvedena predstava ,,Crvenkapa“, koju je po motivima Braće Grim režirao Bojan Jovanović.

Po pitanju bioskopskog repertoara predstojeće subote, 20. januara, biće prikazana dva filma.

U terminu od 12.00 sati, koji je predviđen za mališane biće prikazan ,,Mirakulus film – Pustolovine Bubamare i Crnog mačka“. Svetski poznati fenomen Mirakulus Bubamara sada je dobio i svoj dugometražni film, očaravajuću animiranu priču obogaćenu prelepom muzikom. ,,Radnja filma smeštena je u savremeni Pariz, gde ćemo se upoznati sa poreklom tinejdžera Marinet i Adrijana, dok pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Smeštena u predivno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi“, navedeno je u opisu filma.

Na večernjoj sceni od 18.00 i 21.00 čas je komedija ,,Sluga 2“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi. ,,U nastavku ove duhovite filmske priče publika će biti u prilici da prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje. Nakon putovanja u „prošlost“, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče. Pored uzbudljivih zapleta u filmu, publika će uživati u kadrovima blistave i davne epohe Sankt Peterburga u koju nas vodi ova filmska priča“, stoji u opisu filma.

Karte za pozorišne predstave i filmske hitove osim na biletarnici, mogu se kupiti i onlajn na sajtu pozorišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *